Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 44

Thread: 4.1U/E Themes + MyMenuify GUI

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Install the original one as stated before.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 1 Post
    sorry - how? I cant get onto the system? I turn the wii on and simply get the msg "The system files are corrupted. Please refer to the Wii Operations Manual for help troubleshooting"

  3. #13
    New Member Swanson's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Quincy, MA
    Posts
    18
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    trying to put the blackmage on my sd card but it keeps telling my the "the path is too deep" what does that mean?

  4. #14
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    if you have preloader or bootmi installed use one of them to navigate to the homebrew channel and run menufy again and install a different theme

  5. #15
    Junior Member nickbt's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    15
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post

    same system files corrupted.

    Hi all, I have been looking around and I have the same issue as deviousPaul.
    I installed the MyMenuify and selected JayandSilentbob.csm. After reboot, i press A, and then the message about system files corrupted appears.
    I have bootmii, but I can't get the wii to boot with bootmii.
    My bootmii.ini is configured as follow:
    VIDEO=PAL50
    AUTOBOOT=OFF
    Honestly, I also tried the HBC autoboot. I tried to press "reset" at bootup.
    I tried "+" and "-" together at bootup, but nothing lets me into Homebrew.
    Also, my wii has one of the early wiikey installed.
    Please any suggestion to get the wii to start are welcome.

    Thanks
    Nic

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the "system files corrupt" message appears, you should turn off your wii, unplug any cords and usb flash drives, wait a couple of minutes, then plug them back in and turn on your wii. the message will have dissappeared. it was most likely a system error.

    its happened to me before, my wii is fine now.

  7. #17
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Shadowlord12 your advice is appreciated but is 100% completely and totally wrong in this instance. It is quite clear that Nickbt has corrupted his settings by mucking around with themes.

    Here's my bootmii text which works 100% of the time on my Pal Wii
    Code:
    # BootMii config file
    
    # Video mode, possible settings:
    # NTSC, PAL50, PAL60, PROGRESSIVE
    VIDEO=PAL50
    
    # Autoboot, possible settings:
    # SYSMENU, HBC
    #AUTOBOOT=SYSMENU
    
    # Autoboot delay, in seconds:
    # Default is 5
    #BOOTDELAY=5
    Not really doing much Wii stuff these days.

  8. #18
    Junior Member technom8t's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    312
    Thanks
    1
    Thanked 264 Times in 69 Posts
    I have checked ALL the PAL themes and so far 2 of them have caused a brick. so unless you have preloader and/or Bootmii as Boot2 then don't install :

    Army of darkness.csm

    or

    JayandSilentbob.csm

    P.s if i find any problems with anymore ill be sure to let you know. NTSC themes not check as of yet!!

    EDIT: Sorry meant to say im on PAL 4.1E
    Last edited by technom8t; 09-23-2009 at 02:14 PM.

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    sorry tealc. the information i wrote was for the downgrading of system menu. that is what bricked my wii.

  10. #20
    Junior Member nickbt's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    15
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thank you all for the suggestions. I also got a GC controller plugged to simulate the savemii, which brings me to a black screen with 4.1(EUR) but the WII still does not take any bootable DVD.
    Since the I am not able to retrreive the system files for the wii, I am planning to change the board that holds the system files/OS.
    Does anyone know which component needs to be replaced or which board?
    Also, can you think of any issues doing that?
    Thank to Tealc for your bootmii file, but that still didn't work.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •