Page 66 of 116 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast
Results 651 to 660 of 1154

Thread: Easy way to get cIOS on ANY 3.0-4.1 Wii!

  1. #651
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    9
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Dogeggs,
    I sorta new to this but have noticed you answer quite alot of questions on this site, so i hope you dont mind. Im having problems installing the current usb loader gx channels. I have the fowarder r746 ( but i dont like to keep my sd card in in fear that the kids will mess something up). i also have an older gx channel ver. r516 i think.... all my games work with the fowarder but not all with r516. Im getting ret -1 when trying to install r747 and ret error -1035 with version r746

    i have ver 4.1 U wii
    Cios38 rev14
    using wad manger 1.4

  2. #652
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    try using wad manager 1.3...

  3. #653
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post

    2: Go to Homebrew channel and run Trucha Bug Restorer, load IOS36, press 1, read the warnings then select 'downgrade IOS15', select to load IOS from SD card then let it do its job.
    Hey,

    I am having problem loading IOS36, step here on you guide says press 1 to load IOS36, but when I get to home screen I see "Select Which IOS to load:IOS36(IOS36 is highlighted)" but when I press 1 to continue nothing happens. I have tried it so many times. Nothing works. I am currently on 4.1U wii and trying to install backup launcher and usb loader. Any idea why would it do that?

  4. #654
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by gen3sf View Post
    Yes, that's the plan and let me know when I should have all my fingers and toes crossed for you;-)
    I did the official update to 4.1 and then used the softmod tutorial. Everything looks like it works. Thanks again for your help

  5. #655
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried following steps above , after trying step 2, it gave "exception (DSI) occurred " error and froze, i had to unplug wii from the powerpoint...what to do now? My firmware is 3.3u .

    Thanks
    Edit: I could go through the steps, but still getting 2011 error when trying to install internet channel`s wad file.
    Last edited by notoriousft; 09-24-2009 at 04:04 AM. Reason: progress

  6. #656
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    that means you have nt done anything correctly. You should select ios249 to install any wad after this guide

  7. #657
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by messie View Post
    that means you have nt done anything correctly. You should select ios249 to install any wad after this guide
    thanks for the info, i selected IOS249 and installed internet channel, but whenever i started the channel it kept going back to Wii Menu... any tips for that?

    Thanks again..
    Last edited by notoriousft; 09-24-2009 at 05:53 AM. Reason: typo

  8. #658
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    why did you do so? the new internet channel can be downloaded for free through the shop channel. uninstall it with wad manager, do the same as installation, select the specific wad and select uninstall, then dl the new one

  9. 1 User Says Thank You messie For This Useful Post


  10. #659
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks guys, espcially Dogeggs, your method worked on mine after days days of research and so many problem. I finally got USB loaded and Neogamma r7 installed just waiting to test it out.

    Thanks a bunch!!!

  11. #660
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by vestibule View Post
    I did the official update to 4.1 and then used the softmod tutorial. Everything looks like it works. Thanks again for your help
    Good to hear your excellent news. Enjoy your Wii.

Page 66 of 116 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •