Page 56 of 116 FirstFirst ... 646545556575866106 ... LastLast
Results 551 to 560 of 1154

Thread: Easy way to get cIOS on ANY 3.0-4.1 Wii!

  1. #551
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by archon706 View Post
    TBR step, and it probly my sd card ill buy a 2g and try again. i had a problem related to this. when connecting to hombrew browser network because it said my sd card wasn't in the wii right so its most likely my 4g kingston sdhc card.
    thx for the reply/help im new to wii homebrew alot diffrent from psp homebrew
    Yes, it probably is your SD card and yes each game console system differs in their ease of hard and softmodding. Think of the Wii as a kind of a overgrown Game Cube not as a computer with an operating system. Good Luck.

  2. #552
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Is it available for Korean WII?

  3. #553
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    apparently, dogeggs says for every wii

  4. #554
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello Dogeggs. I have followed your instructions for trucha bug restorer. Unfortunately I am still recieving error 2011. Do you have any advice?

  5. #555
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    I do, follow the guide correctly... do it from the beginning and watch the video.

  6. #556
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Dude, What song is in your video? Sick toon!

  7. #557
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you very much for the most informative information Dogeggs. I followed this tutorial/Post word for word and some extra added stuff on youtube regarding the UsbLoader GX v.1.5. I have to say without this cIOS the mod would not have been completed. I would have just had a Wii simply connected to my Network with a hombrew channel on it. Thanks for the efforts and time!

    Burney

    Last edited by BurneyBoils; 09-05-2009 at 07:05 PM.

  8. #558
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok so here is my problem... this is my first time with modding a wii... so we got homebrew installed and put neogamma on there also. Tried booting up back up game through neogamma and was getting an error 1011 i believe. Now when neogamma was booting it did tell me i was a rev4 and neogamma was designed for rev14 and up if that sounds right... So i started browsing on here about updating the ios for that... So started with the beginning of this forum where it gives all the detailed instructions and this is what i got. after the first part where u select ios36 then hit 1, then downgrade ios15... i got two error msg's first one stating "Error:Es_addtitlestart returned-1035, maybe u need an updated downgrader"??? second one was "Error: could not set the revision to zero"??? then ended with downgrade failed! Please anyhelp would be great at this point... and im thinkin this ios upgrade is the reason i cant boot backup games... can anybody confirm my theory??? Thanks again!!!

  9. #559
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    do you have cios 249rev4? if so, try step 5, but selecting ios249 as the one it should use this time

  10. #560
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    20
    Thanks
    20
    Thanked 1 Time in 1 Post

    wii 4.1e softmod

    followed the tutorial,but cant install wad files,error -1 everytime,please help,i already have homebrew installed,and just need to add a backup launcher.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •