Page 23 of 116 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast
Results 221 to 230 of 1154

Thread: Easy way to get cIOS on ANY 3.0-4.1 Wii!

  1. #221
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    yes kekk - it should do...

  2. #222
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry if i missed the answer on this one, but when I try to load and install Preloader, it just stays at the warning screen. Can anybody help me out? Thanks in advance.


    EDIT: nevermind. didnt realize i had to hit both 1 and 2.
    Last edited by sleepylemur; 07-26-2009 at 10:26 AM.

  3. #223
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    11
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried using the 4.1 hacks.ini but when I got to the system menu hacks in preloader it spat out an error message. =(

  4. #224
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    63
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    i followed the guide and during the installation of ios36 near the end i receive an error, ret-1035. what did i do now? tried to downgrade the ios also and received the same error #, 1035
    Also, should i still have ios 16,38,53,55 installed?
    Last edited by mayhem69; 07-26-2009 at 11:11 AM.

  5. #225
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    1035 is a broken ios249 (usually) so try cios uninstaller on it.

  6. #226
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    63
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    1035 is a broken ios249 (usually) so try cios uninstaller on it.
    here's what exactly happened. I ran the 38rev install and after #19 it went on to CIOS install and that is when the error happened, #-1035, but then it finished and said OK.
    By the way, thx for very prompt response.

  7. #227
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    well it might be ok...? if your backup loaders work ok then just leave it, if you get probs try the uninstaller and reinstall it

  8. #228
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    11
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay, I managed to install IOS60patched.wad in wad manager fine, and installed preloader through homebrew channel. But when I get into the preloader menu and go to systemmenue hacks it gives me several different errors.

    The first error cuts off at both ends of the screen, but what I can read says "expected offset or value before 'n' at line"

    Then after that, if I try to re-open the systemmenue hacks it gives me

    syntax error expected eof at line 10 (and then at line 1).

    Any help at all here? Should I uninstall and reinstall preloader and IOS60patched.wad? Or will it not work period?

  9. #229
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    63
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    well it might be ok...? if your backup loaders work ok then just leave it, if you get probs try the uninstaller and reinstall it
    ok, i ran the cios uninstaller on the broken 249. uninstalled great.
    Now i am trying to use the USB loader. I have a 1tb External Maxtor, i partitioned the one with the WBFS manager.
    When i run the USB loader it count downs to 30 sec.s and says:
    FAT 32 SD
    USB Mass Storage Device
    After 30 sec.
    Error ret= -1

  10. #230
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    did you install a new cios?

Page 23 of 116 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •