Page 16 of 116 FirstFirst ... 614151617182666 ... LastLast
Results 151 to 160 of 1154

Thread: Easy way to get cIOS on ANY 3.0-4.1 Wii!

  1. #151
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    76
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 9 Posts

    TBR help

    I did your tutorial and it seemed to work fine i can run wads on my 4.1, but i can't run the SSBB trucha signed game, did i do something wrong? I can run it with Gecko OS, but if i put it in before it comes up with the error for being trucha signed. Should i patch IOS37 also or do i just have to do IOS36?
    Drivekey
    HBC 1.0.6
    4.1U
    Trucha Bug Fix
    cIOS38 rev14
    Wad Manager 1.5
    USB Loader GX

  2. #152
    Junior Member TheDarkPenguin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Iowa, U.S.
    Posts
    20
    Thanks
    16
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    You find your serial number by doing this:


  3. #153
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I try the bannerbomb guide at bannerbomb and when i boot it up the screen just goes black and nothing happens then I have to restart my wii. This has happed with alot of loaders i tried and every time i tried to install IOS35.wad it says it installs but then i cant use this version to cIOS.

  4. #154
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    NYC!!
    Posts
    47
    Thanks
    19
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    Thanks for the post!
    Mr. PSWii60!

  5. #155
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    what the heck I did:

    1. put that HBC installer on SD card (which is really a kingston SD adapter with a toshiba micro SD)
    2. put that SD card in the wii.
    3. go to data managment->channels-> sd
    4.load boot.dol/elf pops up
    5. I select yes
    6. Blackscreen comes up and then nothing happens.

    I have a lu64 4.0u wii no pre-installed wads.

  6. #156
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i hate to sound like a leeching noob and a kiss ass at the same time, but dude that was an awesome tutorial, i had 3.8 to start off with and i was using one of the nooby youtube tutorials. well things didnt go so well and i somehow ended up with 4.1. and now thanks to you i have backu loader and home brew

  7. #157
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by darksoulzero View Post
    what the heck I did:

    1. put that HBC installer on SD card (which is really a kingston SD adapter with a toshiba micro SD)
    2. put that SD card in the wii.
    3. go to data managment->channels-> sd
    4.load boot.dol/elf pops up
    5. I select yes
    6. Blackscreen comes up and then nothing happens.

    I have a lu64 4.0u wii no pre-installed wads.
    The same exact thing happens on my LU65.

  8. #158
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well, I did as instructed and my System Menu won't boot. It says the typical data corrupted. It worked fine until I installed Preloader, Neo-Gamma, and installed the IOS60patched.wad. Before then it worked perfectly.

    I can still run games if I use Gecko OS, but I would like to be able to access the system menu. Any idea how I can restore it? Or am I screwed?

    Just for information my system is an LU64 with 4.00 installed.

    Also, I put the hacks.ini file in the root of my sd card, however, it says it can't find it.

    I used WAD Manager to delete Neogamma, and tried uninstalling the patched IOS60. It still said data corrupted.

    Does anyone know if installing System Menu 4.0 WAD will clear all this up?

    UPDATE: After fiddling around with it, I eventually just installed System Menu 4.0. It froze after installation, I hit the power, turned it back on, and it booted to the standard OS working fine. I'm still skeptical whether or not it get out completely unscathed or not, but for now, it's working. Hope this info helps someone else.
    Last edited by Dowantasaurus; 07-20-2009 at 05:51 PM.

  9. #159
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    68
    Thanks
    2
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    I followed dogeggs post and everything works great but trucha signed games dont load in the disk channel. Is there anything else I need to do?

    USA 4.1 Wii d2pro9 mod

  10. #160
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Phantasm View Post
    The same exact thing happens on my LU65.

    It is good to know that I'm not the only one this happens to. My friend and myself tried many things yet with each tutorial our actions seemed to be an act in futility.If you get it working please tell how you did.

Page 16 of 116 FirstFirst ... 614151617182666 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •