Page 13 of 116 FirstFirst ... 311121314152363113 ... LastLast
Results 121 to 130 of 1154

Thread: Easy way to get cIOS on ANY 3.0-4.1 Wii!

  1. #121
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    yea if it's still under warrenty then see if you can get an exchange, if not just send it to nintendo for repair.

  2. #122
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    WOW
    thanks guys works like a charm now got preloader and backup loader and both worked great !!!
    can you tell me the best version multi game loader to use for 4.0e
    thanks
    Last edited by titch49; 07-19-2009 at 08:46 AM.

  3. #123
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok never mind i got it back to the homebrew channel by holding down the reset button i can get back into the Preloader menu.

    Ok when i access the the homebrew channel i have two options.

    1)preloader
    2)wad manger.

    i want to go back to normal, can you help me out with the steps Dogeggs?? sorry for being such a noob.

  4. #124
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    is there any way to get rid of homebrew through homebrew before i take it in? i tried updating downgrading and nothing.

  5. #125
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    mischief - did you try reinstalling preloader? and you have updated and the error persists?

  6. #126
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    mischief - did you try reinstalling preloader? and you have updated and the error persists?
    Yes i did. I have LU64 does that make a difference? I tried doing everything on first post instructions and everything went well. But when it said restarting wii, the same message came up and said corrupted files.

  7. #127
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    mischief - did you try reinstalling preloader? and you have updated and the error persists?
    when i tried running the IOS60pacthed.wad i get error 2011 and the same thing for Neogamma

  8. #128
    Junior Member tenchibr's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    20
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I feel sick to my stomach literally. I followed the directions and preloader got installed but the systemmenu was corrupt. I was looking thru the thread and saw that i could downgrade to 3.2U, i was 3.4U btw. So i did, 15 minute long install, and then HBC opened up i went to install preloader again to be on the safe side but after it installed it crashed before it even opened. so i powered it off manually and now when i turn it on i have NO VIDEO output, and wiimotes dont connect. Is it bricked for good?
    Last edited by tenchibr; 07-19-2009 at 10:37 AM. Reason: Also, even holding reset when turning on doesnt bring preloader

  9. #129
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Re about my messed up wii

    Quote Originally Posted by donldmn View Post
    I have a lu65 4.0u wii and just got the homebrew channel yesterday after i did the main post thing I tried to install the backup loader but when the instructions said in end of step 7 to return to the homebrew channel from the preloader menu i acadently clicked the first option on the preloader menu which is system menu and a bunch of numbers and errors came up i tried restarting but blak screen. I think I got bricked
    help PLEASE
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    can you get into preloader by holding down reset when you switch the wii on?

    yes i got into preloader menu thank you what should i do now
    Last edited by donldmn; 07-19-2009 at 11:46 AM.

  10. #130
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    sounds like your sys menu has been corrupted diggy - the only thing i can suggest is installing a new one and seeing if it fixes it?
    Do you have a link to a particular installation file for version 4.0 u... LU64. I'd hate to install a wrong one and then ruin my wii all together. Thanks Dogeggs. What would the wii world do without you?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •