Page 14 of 23 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 131 to 140 of 224

Thread: Wii Softmods for Dummies 4.1

  1. #131
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lu30 4.1

    I am a complete noob to Wii Homebrew and I'm trying to softmod my Wii. I can only make it to the point of loading the boot.dol and my Wii freezes. It brings up a black box with

    ******** EXCEPTION OCCURRED! *******
    FrameMemory: 80E11A8OH
    ---MainInfo---
    CONTEXT: 81114AD8H (ISI EXCEPTION)
    SRR0: 00000000H SRR1:1000A032H
    DSISR: 00000000H DAR: 00000000H
    ---EXCEPTION_INFO_TRACE---
    -----------------------------------TRACE
    Address: BackChain LR save
    816A4948: 816A4958 60000000
    816A4958: 816A4A38 8151E30C
    816A4A38: 816A4AB8 813A40C4
    816A4AB8: 816A4AD8 813A09BC
    816A4AD8: 816A4AE8 81408E18
    816A4AE8: 816A4AF8 81409A10
    816A4AF8: 816A4B08 814099C0
    816A4B08: 816A4B48 81334C94
    816A4B48: 816A4B58 81360408

    ---------------------------------------------

    If anyone else has had this prob or knows how I can fix it I would greatly appreciate it. I have included all of my progress thus far. Thanks again.
    Justin

  2. #132
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help!!

    I have a WII serial # LU39 with update 4.1u and after i downgrade to ios35, i open wadbatchinstaller and when i click to install cios16 and cios249 it gives me error (ret= -1035) and then resets.... i've tried a few other hacks and nothing seems to work after i use the loadmii and downgrade IOS35...... anyone have any clue on whats going on or what i can do?

  3. #133
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation HELP cont.

    and also if i try to go into the wadmanager and load ios249, when i switch to IOS35, the system freezes..... I've hacked my 1st wii with no problems at all, but I've run into nothing but problems with this one

  4. #134
    New Member BigCol's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    126
    Thanks
    13
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I am trying to softmod a 4.1E wii that has been upgraded frrom 3.2E but Im having problems with it. Once I have downgraded IOS35 (step7) and go to step 8, I get the message CIOS249 not found, now trying to install cioa249, press A to continue, I get an error message saying;

    Installing IOS16, please wait....>>>>ERROR (ret = - 1035)

    Press any button to restart....

    Anyone help me with this? Thanks in advance guys

  5. #135
    Junior Member Burkie1982's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    England
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    The post above is exactly the same as mine, any ideas?

  6. #136
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ye i get same error 1035 for any cIOS install and wadbatchinstaller.dol

    help !!!!!!!

    thanks

  7. #137
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I studies DogEggs tutorials for two days still had lots of confusion and puzzles pieces missing but when I read your "Dummy" pdf .. it all make senses.
    Thank you very much!

  8. #138
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    try this

    burkie and gugle..... you should both go check out
    http://www.wiihacks.com/recommended-...-new-post.html
    after all my problems that i had i went back and did this hack, following every step.... if you have any problems, use the sd card formatter linked on the page! my first attempt failed, then i went back and formatted my sd with thta software and low and behold, everything worked! and if u have any questions or troubles, doggeggs is very helpful and quick to respond! GOOD LUCK!

  9. #139
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Error 1035 also

    I am also getting the 1035 error from WAD Batch Installer v.01??

    I am using a 4GB sdhc card if that makes any difference, while trying to downgrade from 4.0U..

    When i rand downgrade IOS35 there were no errors.

    Any sugguestions? - Thx in advance

  10. #140
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    excetion occurred ISI

    can anybody help i try to load bannerbommer anget this message

Page 14 of 23 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •