Page 696 of 1684 FirstFirst ... 1965966466866946956966976987067467961196 ... LastLast
Results 6,951 to 6,960 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #6951
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,450
    Thanks
    1,839
    Thanked 4,309 Times in 3,618 Posts
    Blog Entries
    5

    Us Here's a Good Link/Download for Updated Priiloader .02

    Quote Originally Posted by whitecuda09 View Post
    Edit: I just checked, new version of Priiloader here when i down load it and decompress it says unknown format or damaged
    Download it here.

    Changelog
    v0.2

    Fixed bug with USBGecko
    Merged the old black theme with the new white one (thanks BlackPearl & Bad Uncle! ). they are changable in the settings
    Fix some elf loading
    Added a check on boot so some apps can reboot/launch system menu and force priiloader to show up (see magicword.zip)
    Fixed random (with very low % to actually happen)crash when loading dol/elf caused by wiimote
    Re-added USB support. USB is used if SD is not found
    Added Sanity checks when installing priiloader
    Fixed Bootstate bug which made the health check pop up when resetting wii(or returning to wii settings)
    Stopped priiloader from reloading ios if the chosen IOS = the already loaded IOS (in most cases System menu IOS)
    Added Stub IOS Detections when loading bootmii ios or IOS for System Menu. Only IOS 21 seems to be detected as stub...


    Nightstah

  2. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  3. #6952
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Trouble mounting S.D card.

    I have system 4.1 and have done all the steps prior to this step. I can't get the Wad Manager 1.4 to mount my S.D card. I used default settings, IOS249 and Wii S.D card and when i click A. it says "mounting device, please wait...". Does anyone know how to fix this?

  4. #6953
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,450
    Thanks
    1,839
    Thanked 4,309 Times in 3,618 Posts
    Blog Entries
    5

    Us

    Quote Originally Posted by Barker2010chs View Post
    I have system 4.1 and have done all the steps prior to this step. I can't get the Wad Manager 1.4 to mount my S.D card. I used default settings, IOS249 and Wii S.D card and when i click A. it says "mounting device, please wait...". Does anyone know how to fix this?
    Did other apps prior to this install? Is it a 2gb or less standard SD card and not a MicroSD in SD Adapter or a SDHC card? Is it formatted FAT32 and did you install it prior to turning the Wii on?

    Nightstah

  5. #6954
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    when i go to the wad manager the ios thing comes and there is no ios249 it is at ios 36 then when i look for ios249 there is only ios254

  6. #6955
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,450
    Thanks
    1,839
    Thanked 4,309 Times in 3,618 Posts
    Blog Entries
    5

    Us

    Quote Originally Posted by sgtbummer54 View Post
    when i go to the wad manager the ios thing comes and there is no ios249 it is at ios 36 then when i look for ios249 there is only ios254
    Step 3 wasn't completed correctly then. Go back and redo step 3, carefully paying attention to detail --- the IOS and defaults won't match up, you manually must adjust via dpad to the desired IOS and the desired slot BOTH. Read each directive, one at a time and do one at a time, paying careful attention to what if any errors are given when attempting.

    Nightstah

  7. #6956
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    25
    Thanks
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    good evening guys can anyone help me out to uninstall cioscorp v3.4 i'm trying this tutorial but it wont play new super mario bros due to cioscorp.thank you in advance.

  8. #6957
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    hi mate,

    thanx for all your help man. i got it working after the offline installation.
    thanks again for not treating us as whiny noobs, and thanx for you patience.

    Quote Originally Posted by gen3sf View Post
    Can you power down the Wii and then boot it back up. If, still at 3.4U, then repeat Step 4. Make sure you installed IOS60patched. Try it again and watch the screen for any error messages.

    If it fails one more time, then go ahead and do the update offline following the download link I provided to westv55 in Post #6913. You both have 3.4U so you can use that link. too.

  9. #6958
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us having trouble insalling NeoGamma r8b7

    i install all the other file on the wad stuff like im told to do here but when i install NeoGamma r8b7 i get a error can anyone help me out please privet message me im having a hard time and this is my first hack . ever thing else is working i got the homebrow browser and downloaded some stuff of of there but cant get the NeoGamma r8b7 file installed

  10. #6959
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    This is a sign that you didn't do the prior parts of step 3 correctly.

    Nightstah
    im quite sure i did.. followed the video bit by bit, repeated it like a few times, but end result still the same.. there were no error msges, all were successful. i dont know why

  11. #6960
    New Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    24
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Is this SoftMods can play DVDR-Backup games?

    Sorry too much info to catchup, I did a search for there no one said it, only said Able to play BACKUP GAMES (from HDD or USB-HDD).

    I had a brand new Wii (from 2007) just mod-chipped with Wiikey2 i believe its one of the D2E model. is that mean mine version is 3.2?

    Thanks

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •