Page 624 of 1684 FirstFirst ... 12452457461462262362462562663467472411241624 ... LastLast
Results 6,231 to 6,240 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #6231
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,412
    Thanks
    1,826
    Thanked 4,290 Times in 3,605 Posts
    Blog Entries
    5

    Us

    Quote Originally Posted by komaromiromeo View Post
    Hy
    I have Wii Korean Version with 4.1e and nothing seems to work
    I try diferent versions of soft modding, last one was this tutorial, but here
    Go to Wii Options, then go to Data Management > Channels > SD Card, then you will get a message saying "Load boot.elf?" , select 'Yes' and the Hackmii installer will run. the console freze.
    What can i do?
    Are you using the recommended SD card? 2GB or less, full SD (no MicroSD in SD adapter), FAT32 formatted?

    Nightstah

  2. #6232
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes, full SD, no mini SD

  3. #6233
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation WAD Manager problems

    Hi,
    so i followed all the instructions, but when i get to step 5 a) im having issues. I select iso249 and wii sd card. It ask me to confirm and then it freezes at "mounting device, please wait..."

    Any idea why its doing this or how i can fix it?(when i restart the machine everything works fine)

    Thanks a lot

    David

  4. #6234
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by komaromiromeo View Post
    Hy
    I have Wii Korean Version with 4.1e and nothing seems to work
    I try diferent versions of soft modding, last one was this tutorial, but here
    Go to Wii Options, then go to Data Management > Channels > SD Card, then you will get a message saying "Load boot.elf?" , select 'Yes' and the Hackmii installer will run. the console freze.
    What can i do?
    Tanks
    If your problem is not fixed by following nightstah's suggestions:

    Because your problem with Bannerbomb occurs after the dialog appears, the other versions of Bannerbomb will not work. The only other issue possibility is to check to see if you forgot to turn WiiConnect24 OFF. That can interfere with Bannerbomb.
    Last edited by Gen3SF; 12-02-2009 at 09:08 AM.

  5. #6235
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by david190785 View Post
    Hi,
    so i followed all the instructions, but when i get to step 5 a) im having issues. I select iso249 and wii sd card. It ask me to confirm and then it freezes at "mounting device, please wait..."

    Any idea why its doing this or how i can fix it?(when i restart the machine everything works fine)

    Thanks a lot

    David
    The freezing at mounting device is your SD card. The app is telling you there is a problem with the SD card. Use an SD not SDHC, format as FAT32 and try again.

  6. #6236
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by wiiworm View Post
    Thanks for reply, it was confusing so i looked thru this thread and post #1549 says: "no kidding now, if you are on a lower than 4 firmware you must install ios60 and then apply the update and then install preloader". So I did 5a and the ran the updater. I think everything should be fine
    Also at one point homebrew turned upsidedown, so I completed the guide (did everything except installing NeoGamma, did not install anything extra yet) and than ran online update of HB to fix upsidedown thing, it went fine, but I noticed that now HB is on ios35, is this ok?
    Also if I never read and accept this Wii24 user agreement, it should keep it off, right? Thanks
    @wiiworm-your HBC is fine-using IOS35 is very common. There may be some functions/ channels for which you may need WiiConnect24-you can use it when needed. Just don't leave it on standby-that can cause some overheating issues with the Wii and of, course, some people were automatically updated to system menu 4.2 because of a previous WiiConnect24 transaction in wich automatic update was enabled.

  7. 1 User Says Thank You Gen3SF For This Useful Post


  8. #6237
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,412
    Thanks
    1,826
    Thanked 4,290 Times in 3,605 Posts
    Blog Entries
    5

    Us

    Quote Originally Posted by gen3sf View Post
    If your problem is not fixed by following nightstah's suggestions:

    Because your problem with Bannerbomb occurs after the dialog appears, the other versions of Bannerbomb will not work. The only other issue possibility is to check to see if you forgot to turn WiiConnect24 OFF. That can interfere with Bannerbomb.
    Question, Gen:

    Belatedly I realized something. The OP mentioned Korean Wii with 4.1E (assumption being an overflash). This is something I'm a bit hazy on, but aren't Korean Wiis usually NTSC Korean units? Just wondering if he overflashed with the E rather than U if that's typical or possibly related to his problem.

    Nightstah

  9. #6238
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok I have everything working, but my HBC is upside down. So should I just reinstall HBC and everything will work, or will I have to do anything over again?

  10. #6239
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Just uninstall and reinstall the homebrew channel, that will fix it.

  11. #6240
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    well i am using a SD formated as Fat32, i tried with a 512mb and a 2g. Still the same thing happens freeze at "mounting device, please wait..." any other idea?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •