Page 61 of 1684 FirstFirst ... 11515960616263711111615611061 ... LastLast
Results 601 to 610 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #601
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    18
    Thanks
    10
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    A couple of weeks ago I did the "Easy way to get cios on ANY Wii!" and installed everything listed in the guide including the neogamma r6 backup launcher just not a preloader.. is it safe for me to follow these steps to make the NAND backup (I installed as IOS), install a preloader, and install IOS38, 53 & 55?
    My wii is LU64 , systems menu 3.4u. (which I want to update 4.1 too)

  2. #602
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up Hacks.INI

    When I try to do this:

    c) Select 'system hacks' in the Preloader menu, and enable the hacks that you want - 'skip disc update check' and the region free ones are all you need. Select 'save settings' and wait for confirmation message to display 'settings saved'. Press B to go back, and enter Settings. Set 'Autoboot: System Menu' using D-Pad, then select save settings. Press B to return to main Preloader menu.

    It tells me "Could not find Hacks.ini"


    What can I do?

    ----

    I fix it, you need to decompress the file on the hacks directory
    Last edited by Jeffreybch; 08-04-2009 at 08:47 AM.

  3. #603
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    59
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks
    for the info

  4. #604
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i get a 2011 error when installing cios im on 4.1u any ideas?

  5. #605
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    @fire - you can change your region, there's a sticky on it somewhere...

    @marfan - maybe it's overheating somehow?

    @kinzor - yes it's safe to follow, no need to do step 3 again though..

    @jeff - if the hacks.ini in the hacks folder doesnt work hunt one down from elsewhere...

    @jumbo - redo step 3, watch the video and make sure you are doing it right...

  6. 1 User Says Thank You Dogeggs For This Useful Post


  7. #606
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    could not find hacks.in neither on fat nor nand

    I formatted my sd card to fat32 and uncompressed the hack files for 4.1u but i left them in the folder is that ok i did not rename the hacks file should i . what am i doning wrong . ifixed it just move the hack file out of the folder
    Last edited by wiirod; 08-04-2009 at 11:50 AM.

  8. #607
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Backup Launcher Black Screen Problem

    DogEggs first to say thank you so much for your effort, you're the man. I'm on 4.1U and I went thru your tutorial and installed everything without any problem, everything went super smooth. Now I have HBC and backup launcher.

    My problem is when I start backup launcher it comes normally, and then when I go to start just freeze there, and I have to restart my wii in order to run it again.

    Please help, anybody who had similar issue.

    Thanx guys for this great work.

  9. #608
    New Member thepimp2009's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wirral/Cheshire/Blighty
    Posts
    39
    Thanks
    12
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by wiirod View Post
    I formatted my sd card to fat32 and uncompressed the hack files for 4.1u but i left them in the folder is that ok i did not rename the hacks file should i . what am i doning wrong
    put it in the root...

  10. #609
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    @wiirod - put the hacks.ini on the root of your card.....

    @ice - its probably corrupt - uninstall it by going to settings>data management>channels and delete it - click my sig and look under channels and download another one

  11. 1 User Says Thank You Dogeggs For This Useful Post


  12. #610
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca

    I just read in another thread here that it's not safe to downgrade IOS with Wii's that come preinstalled with System 4.0 - mine did.

    Instead we should be patching IOS60 - haven't found out how to do that yet...

    Doesn't this make the following instructions from this thread invalid? I must be not understanding something - could someone clarify for me?

    "" GET A CIOS

    You may want to check this video before you do this stage. The only difference is that you can select 'load IOS from SD card' instead of download from NUS.

    a) Go to Homebrew channel and run Trucha Bug Restorer, load IOS36, press 1, read the warnings then select 'downgrade IOS15', select to load IOS from SD card then let it do its job.

    b) Run Trucha Bug Restorer again this time load IOS15 on first screen, select the IOS36 menu & install patched (select 'yes' on all 3 patches) IOS36 to slot 36, again using IOS from SD card.

    c) Run Trucha Bug Restorer again, load IOS36 and this time select restore IOS15.

    d) Run cIOS38 r14 installer, select IOS36 as the one it should use and then select wad install.

    ""

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •