Page 602 of 1684 FirstFirst ... 10250255259260060160260360461265270211021602 ... LastLast
Results 6,011 to 6,020 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #6011
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    missed step 3

    After I complete step 4, i noticed that i forgot to do step 3!!!

    So i tried to do step 3 now, but when i run Trucha Bug Restorer, it only shows IOS35 as default 'select which IOS to load'. I can use left/right to choose other ISO, but no ISO36 i can choose.

    What should i do now?

    Thank you very much for the help!!!

  2. #6012
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    76
    Thanks
    28
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Alex16 View Post
    HI all. Just installed Softmod for any wii.
    Just put in a backed up dvd-r of new super mario bros.
    Tried to play in neogamma channel.
    Starts to load screen goes blank and then goes back to
    the channels screen.
    Plays older backed up games fine..eg. Lego Batman
    Please help
    Thanks
    Alex
    there is trouble with that game but it has now been fixed
    you need another fixed copy of mario

  3. #6013
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    180 deg. turn on screen

    hi, I'm new to forum and wii. And I tried the guide stap by step. But after step 3.c. homebrew channel started but with a 180 degrees turn. And when I tried to go on to step 3.d. tere is only a blank black screen. Any body has any idea????

  4. #6014
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    15
    Thanks
    21
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Alex16 View Post
    HI all. Just installed Softmod for any wii.
    Just put in a backed up dvd-r of new super mario bros.
    Tried to play in neogamma channel.
    Starts to load screen goes blank and then goes back to
    the channels screen.
    Plays older backed up games fine..eg. Lego Batman
    Please help
    Thanks
    Alex
    you need the usa version with the fix its on this forum
    i have use it on wii v4.1 E works great
    hope this helps

  5. #6015
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    76
    Thanks
    28
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by sirion13 View Post
    hi, I'm new to forum and wii. And I tried the guide stap by step. But after step 3.c. homebrew channel started but with a 180 degrees turn. And when I tried to go on to step 3.d. tere is only a blank black screen. Any body has any idea????
    the homebrew channel does this as i think it was a joke from someone you just need to update it and all is ok

  6. #6016
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    the current guide okay from 3.4u

    I have a virgin wii 3.4u and have been reading some of the 600 pages, if I follow guide on first page am I good to go? thanks from the nubie..

  7. #6017
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy missed step 3

    Quote Originally Posted by honeyney View Post
    After I complete step 4, i noticed that i forgot to do step 3!!!

    So i tried to do step 3 now, but when i run Trucha Bug Restorer, it only shows IOS35 as default 'select which IOS to load'. I can use left/right to choose other ISO, but no ISO36 i can choose.

    What should i do now?

    Thank you very much for the help!!!
    Sorry I am afraid that I did not make myself clear. As i said that i missed step 3, and i read other post and notice that one post has similar problem. when he run step 3, there is no IOS36 to be chose. the answer to that post is directly go to step3d, skip 3a-c. The only difference about my problem is i did step 4 without doing step 3 at all. Now I cannot find IOS36 to begin with step 3a, and I also cannot find IOS36 if i only do step3d. What should I do? load my nand back and start all over again?

    However in the guide post it said 'It is not recommended to restore your NAND if you have Bootmii installed as an IOS.' which exactly what i did. Should i restore nand anyway?

    Thank you so much for the help

  8. #6018
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by hawkwind View Post
    have it all working with the new mario now on DVD+R (TY DISCS) with drive bitset to make them read as DVD-ROM
    I usually play them through neosomething or other (disc spinning shows up in different place in wii screen)
    but i also see disc in normal place does it matter which one i play it from
    also the memory card what do i need left on it to work or can i now delete everything
    After you successfully complete the softmod of your Wii, you can delete all softmod files from the SD card. If you made a NAND backup, keep that safe somewhere.

    The New Mario game can be played using a loader; if it will show and play from the disc channel, that is fine too.

  9. #6019
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by dopeheed007 View Post
    Followed your tut and everything went great but when i try to boot New Super Mario Bros it just go's back to the home screen, could anyone point me in the right direction.
    thnks
    Follow this guide: http://www.wiihacks.com/wii-games/28...ario-bros.html

  10. #6020
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by plokami View Post
    It seems that I cant install wads from the wad manager. I folowed all the steps and thenI go to the wad manager I intsall the wads that I should everything seems ok but after the restart NeoGamma is nowhere to be found. Any sugestions?
    Try this version: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cmpq%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtm l1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <wontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {colorurple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->neogamma R8 beta 7 - RAFA.wad

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •