Page 5 of 1684 FirstFirst ... 3456715551055051005 ... LastLast
Results 41 to 50 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #41
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Hey

    I I got the hack.ini not found thing I downloaded the hackini rar and do I just put it in the root of the sd or does it go in a spacific folder?

  2. #42
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Probs

    Hi this has not been connected to the internet so the wii24 has not been set up
    .When loading ios downgrader comes with an error.Plus cios come with an error will i need to setup wii internet connection

  3. #43
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    @midknighthacker - put it in sd card root

    @tiasyd1 - yes you need an internet connection! please read the guide thoroughly!!

  4. #44
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    need more info

    ok there are a few thing i have put the softmod for dummies on the system for the internet it requires update which i cancelled now the connect 24 require to tick a aggrement form would i be best to format the wii memory and set this up from scratch

  5. #45
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i followed the above instructions and ran the preloader. I then selected the system hacks in the Preloader menu and now I get a message couldnít find "hacks ini".

    Now Iím stuck: the wii only starts in homebrew channel (with cios downgrader, ios downgrader, preloader and wad patch installer options). Executing any of these options leads only back to loading the sd card.

    How do I complete this or how can I exit out of this and get my original WII home menu back. I unplugged it for 5 minutes and it still comes back to the homebrew channel.

    Please let me know how to get the original factory software back or how to complete these.

    Thanks in advance
    gfheiche

  6. #46
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    Quote Originally Posted by gfheiche View Post
    i followed the above instructions and ran the preloader. I then selected the system hacks in the Preloader menu and now I get a message couldnít find "hacks ini".

    Now Iím stuck: the wii only starts in homebrew channel (with cios downgrader, ios downgrader, preloader and wad patch installer options). Executing any of these options leads only back to loading the sd card.

    How do I complete this or how can I exit out of this and get my original WII home menu back. I unplugged it for 5 minutes and it still comes back to the homebrew channel.

    Please let me know how to get the original factory software back or how to complete these.

    Thanks in advance
    gfheiche

    hold down reset when switching wii on and the preloader menu will load then set 'autoboot' to system menu. So whats up with the hacks.ini? did you rename it correctly? are the full file names being shown in windows? if they are not you may be renaming it wrong...

  7. #47
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up thanks

    sorted downgraded wii you were a great help thanks

  8. #48
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Held down reset when switching wii on (after it being off for 5 minutes), the preloader v0.29 menu appears.

    I do this with the SD card installed and without.

    My choices are:

    Systemmenu
    Homebrew Channel
    Installed File
    Load/Install File
    Systemmenu Hacks
    Settings

    There is no ‘autoboot’. I try Systemmenu and get the following ‘error autobooting systemmenu! Could not get TMD size!’

    Initially, I renamed 'NTSCUhacks.ini' to just 'hacks.ini'. When this could not be found, I renamed it just “hacks” which still can’t be found.

    Thanks in advance for any help you can give me
    gfheiche

  9. #49
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    go to settings - then set autoboot to system menu.....hacks ini attached, copy to root of sd
    Attached Files Attached Files

  10. 1 User Says Thank You Dogeggs For This Useful Post


  11. #50
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm moving forward now but hit another log jam. I'm at Step 4b. The issue is that I can't see any of the choices as they roll off the screen of the preloader menu. When I loaded the preloader, I only see Please read this carefully and the remainder of the text. No menu to choose the Hacks.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •