Page 45 of 1684 FirstFirst ... 35434445464755951455451045 ... LastLast
Results 441 to 450 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #441
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    have you tried uninstalling ios249 yet? use on of the cios uninstallers from my mediafire, click my sig and have a look...

  2. #442
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    have you tried uninstalling ios249 yet? use on of the cios uninstallers from my mediafire, click my sig and have a look...
    downlaoded the cIOS Uninstaller v1.1 but README.txt says that will only work with Custom IOS37 rev 03 or higher.
    Then downloaded cIOS Uninstaller v1.0.

    I assume i'll need to drop the files to the root of the SD Card (which i did) but nothing is booting up when i go to the SD card from channels menu.

    When i run WAD Batch Installer (content on SD from Softmod for Dummies 4.0) it sais that CIOS249 isn't installed.
    Last edited by GolluM; 07-24-2009 at 03:28 AM.

  3. #443
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    have you got homebrew channel gollum? if so then follow this guide to the letter:

    http://www.wiihacks.com/recommended-...s-any-wii.html

    and lmk how you get on.

  4. 1 User Says Thank You Dogeggs For This Useful Post


  5. #444
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    have you got homebrew channel gollum? if so then follow this guide to the letter:

    http://www.wiihacks.com/recommended-...s-any-wii.html

    and lmk how you get on.
    Stupid me! Before i went to bed last night (it was laaate) i did a System Format so the HBC is also gone and then it's pretty clear why the cIOS uninstaller isn't running.

    So.. i'll go follow the above link, but first put the HBC installer files to the SD Card and install that again.

  6. #445
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    18
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post

    A little confused

    Hi all just wondering if any1 can help as i 1st tried 2 run wii sports resorts (pal) on the old gamma o3 software with the old 002 fix and it gave me the blue screen with 002 ERROR message so i searched around in here and found this preloader which is GREAT (thx very much) anyway i followed the step by step instructions! and when completed and rebooted my wii and tried to run my (wii sports resorts) im now getting the 001 ERROR on black screen sry for this noobish question does anyone know a fix?

    cheers all

    Funky

  7. #446
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OK, little update:

    I installed HBC again, that went fine.
    Then went to this link and downloaded the package (TBR Pack).

    Followed the steps (but i must say that the tut isn't n00b proof, since i wasn't sure if i had to press A to load IOS36 or B to bypass it to get into the menu) but in the end:

    [SUCCESS]: Custom IOS installed successfully!!
    Restarting Wii...

    So, now i can start in here then
    Last edited by GolluM; 07-24-2009 at 06:16 AM.

  8. #447
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    yes gollum - start at 2c

  9. 1 User Says Thank You Dogeggs For This Useful Post


  10. #448
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi guys, I am a real idiot and need help, I followed the instructions and managed to get HBC on, then i ran wad installer and being a dumb ass i just saw the IOS38-64-v3610 and installed that instead of IOS16-64-v257 ( did not realise other wads were in a seperate folder.)
    Anyway realised my mistake and installed the right one then , and then used IOS16 to install CIOS249 and that went in.
    when i try and run IOS downgrader 1.1 it comes up with ERROR (ret= -116)
    Obviously by installing the IOS38-64-v3610 first I have totally messed it up.
    SO HOW DO I GET EVERYTHING BACK TO ITS ORIGINAL STATE AND TRY AGAIN ?
    or have i lost the chance to run back ups
    Please help

    i HAVE TRIED FORMATTING MY WII AND STILL NO JOY
    i tried to go through the whole thing from the beginning but am not sure what ios version i should select to install first file as it now defaults to 249 !!
    Last edited by tgzuk; 07-24-2009 at 09:44 AM.

  11. #449
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    YES!! All worked flawlessly now Dogeggs! I'm on 3.2E firmware now and got the HBC & Backup Launcher (and the rest that came with it off course).

    Tnx for you patience and time

  12. #450
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    18
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Still confused

    Hi about my problem posted above !!! do u think im gonna have to format my wii and start again or is there away around this problem??? thx again....

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •