Page 25 of 1684 FirstFirst ... 15232425262735751255251025 ... LastLast
Results 241 to 250 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #241
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    nope, still not there. I reinstalled then quit hbc then turned off my wii. And its not there... I copies all the files to my SD card and i looked just like the tut pic.

  2. #242
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Dont worry... was me being a tard... lol

  3. #243
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    ok - try this instead, once you have done step 9 don't do step 10+, come back here and start at 2c

  4. #244
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Lawl... ur gonna be sick of me by the end of the day. I have no IOS downgrader 1.0, only 1.1 and 1.2

  5. #245
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    lol - i am feelin sick...thought it was heat-stroke...now i know its you! use 1.1 1.2 is cios downgrader for downgrading your sys menu...

  6. 1 User Says Thank You Dogeggs For This Useful Post


  7. #246
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Righty ho... all sorted. Thanks for your patience dude... Ur one in a million. Peace dude.

  8. #247
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    when using cios corp downloads iget an apps file and a file full of wads do i copy to corisponding folders.Help please!!

  9. #248
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay i did and i put ur systemmenuv289 and installed but after i did that it was just a black screen so when i restarted it the wii doesnt even start up/didnt even boot up what does that mean?
    Last edited by lenneal; 07-01-2009 at 09:00 PM.

  10. #249
    Junior Member bsmalley23's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Boswell, PA
    Posts
    123
    Thanks
    18
    Thanked 88 Times in 57 Posts

    Us

    Quote Originally Posted by lenneal View Post
    Okay i did and i put ur systemmenuv289 and installed but after i did that it was just a black screen so when i restarted it the wii doesnt even start up/didnt even boot up what does that mean?
    hold the reset button in and pray preloader menu pops up. if not that means you screwed somethin up somewhere along the lines and bricked your wii, better hope dogeggs has a solution.

  11. #250
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried but preloader menu didnt pop up and i am praying he does *on knees praying*

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •