Page 24 of 1684 FirstFirst ... 14222324252634741245241024 ... LastLast
Results 231 to 240 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #231
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay so i installed CIOS38 in rev 13 but my wii wont get out of the preloader menu
    and at the menu it says in the bottom righthand side of the screen it says Error autobooting systemmenu and below that it says could not get TMD Size i think i also screwed up cuz in settings i accidently changed systemmenu IOS i acidentally changed it to systemmenuIOS:249 what shuold i do to get my regular wii menu back and out of preloader and is there any steps that i missed?

  2. #232
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    You are going to have to change your system menu IOS back to the right one, it should be on 30 for 3.2 or 60 for 4.

  3. #233
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    k i changed it to 30 and mine was downgraded to 3.2 Only one thing i dont get is that whenever i boot up my wii it still goes to the Preloader menu and still says Error autobooting systemenu and could not get TMD size is is there a way to by pass this?

  4. #234
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    have you set 'autoboot' to system menu?

  5. #235
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    you mean in settings right?, yes and it keeps saying "Error autobooting systemenu"
    Last edited by lenneal; 06-30-2009 at 03:41 PM.

  6. #236
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    looks like your sys menu is broke - install a new one with wad manager.....heres 3.2 ntscu

  7. #237
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Do i just put this on the root of my SD-card right?

  8. #238
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    no, put it in your wad folder, and install with wad manager.

  9. #239
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok.. mayby just me but.. i cant seem to find IOS16 for section 2b, it jumps from IOS15 to IOS17. Im on 3.3E btw.

    Thx in advance.

  10. #240
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    try restarting your wii - if it is still not there do step 2a again...

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •