Page 20 of 1684 FirstFirst ... 10181920212230701205201020 ... LastLast
Results 191 to 200 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #191
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Thank You Very Much!!

    Dogeggs, I just want to say that your guide was very helpful! I was able to downgrade from 3.4 to 3.2 without a single problem or hitch. The funny thing is I just bought my 2nd Nintendo Wii today (sold my 1st one over a year ago due to being in a bind) and within hours I was playing Wii isos from external hdd w/ USB Loader and VC wads from HBC. I have to admit it helped a bit that I did some reading and a bit of research prior to venturing into modding my unit, but I couldn't have done it without your easy-to-follow walkthrough.

    Btw, this is my first post ever so I want to say Thank You to everyone that made all of this possible and it's an honor to be part of this community. I may sound overzealous but I'm just really, really grateful for everything I've learned thus far. Thanks once again!

  2. #192
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey i'm on the final step the preloader one but when i go to install it says " The current IOS has the fake bug sign fixed" What does that mean and how do i get passed it plz help! so i was wondering when it shows that sign do i have to do the hold down turn off power and hold down reset or...idk i'll wait for a reply
    Last edited by lenneal; 06-28-2009 at 06:05 AM.

  3. #193
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    you need an older version of IOS36, don't delete the one that you have (never delete an ios!!), install the older version over it with wad manager

  4. #194
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The same wad manager that was used in #2 questions or the wad manager batch one? and should i use the one in your link?

  5. #195
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    don't use the batch one - use wad manager 1.4 and use the file in my link - that is why i linked it! duh

  6. #196
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    LOL i apologize for my noobism

  7. #197
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello again!
    I know this is the wrong thread, but you guys been so helpful, so here goes:
    i downloaded this file with like 804 SNES roms. They seem to be in the right SMC format (or at least they have this extension). So i load them up o the SD and hit the snes emulator. Every single file i try to open says 'Invalid file size'.
    I just searched and only found one thread on the topic. And it was somewhat irrelevant.
    Oh, one more thing is as soon as i launched the emulator it said that an update is avilable. So i tried updating and it seemed to go through fine and when it was finished i pressed OK and Wii went blank. Had to power-cycle it.
    And once it was back it again said the update is available and the emulator's version didn't change.
    Should i ever install these updates?
    And any idea on the ROMs situation?
    Thanks in advance!

    Sal.

  8. #198
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Alright i got to the preloader menu and when i did i went to systemmenu hacks but when i clicked on it it says "There is no hack.ini detected" What should i do?

  9. #199
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I followed the steps thru and im on the wad manager and when im trying to load the 38 53 and 55 its giving me a error (ret -1).....plus i do not see the Gamma was either in there to install...im already on a 3.2U version but cant seem to do the next option to get the gamma and the other wads. please help me.

  10. #200
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    @lenneal - did you unzip the correct hacks.ini to yout sd root?

    @tenchi - is neogamma not in the wad folder? did you install the wads in step 2 ok?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •