Page 192 of 1684 FirstFirst ... 921421821901911921931942022422926921192 ... LastLast
Results 1,911 to 1,920 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #1911
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am stuck on step 2 making a nand backup. With bootmii installed as IOS and loaded the power/reset/eject buttons do not navigate the menu. Power does nothing, reset resets the machine and eject eject the disk. I have V4.1e and serial LEH25.

  2. #1912
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    won't do, skip step 2, go to 3

  3. #1913
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok so here's my problem... when i go to run the truchor bug restorer... i get two errors in the beginning... im loading off the SD card Error:es_addtitlestart returned-1035, maybe u need an updated downgrader.... thats the first one... sencond one was... Error: could not set the revision to 0... Then of course finished up with downgrade failed! How do i fix? what am i missing here thanks!

  4. #1914
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    hi messi thanks for that lol
    is there no way i can restore the nand chip itself ?
    im ok with taking the chip off n reflahsing it
    all good there

    im not sure what i did
    the unit was 3.4E

    follow'd the tut and then i got corrupt system files after a reboot.
    think it was when i tried to flash a new system menu to the unit to get rid of the corruption :S

    oh well

    i got another 3.4E in today also

    hmmmi thougth, not a chance so i updated it to 4.1E and all went fine
    including the nand backup
    have to use the GC controlller for that

    the bricked wii wont even go into recovery mode with the UP DOWN LEFT RIGHT held in on port 4 or holding the reset down as i reboot.
    oh well
    hopefully there is a way with nand flashign direct to the chip

    thanks again

    dave
    Last edited by dave11674; 09-06-2009 at 09:42 AM.

  5. #1915
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    you can't flash a nand into a wioi unless bootmii is installed as boot2, otherwise the nand backup is also useless

  6. #1916
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I can't navigate the Bootmii menu with the power/reset/eject buttons

  7. #1917
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    you can't,,,, just skip step 2 go to 3

  8. #1918
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    messie did u see in my other post for the cios... that the installer when ran gets a loading bar on screen then goes black... and disconnects the controller etc...

  9. #1919
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    Yes i did but i have no idea. maybe you have done sth to your wii before... do you have cioscorp or sth? maybe start a new thread if you don't get an answer

  10. #1920
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have cioscorp v3.3?..... what is sth?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •