Page 1681 of 1684 FirstFirst ... 681118115811631167116791680168116821683 ... LastLast
Results 16,801 to 16,810 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #16801
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    California
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks shift lock
    another noob question, how do ifix it using mmm 13.4 or how do i fix using cios236 can u pls provide more detail. the help is greatly appreciate it!

  2. #16802
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by Cmore23 View Post
    Thanks shift lock
    another noob question, how do ifix it using mmm 13.4 or how do i fix using cios236 can u pls provide more detail. the help is greatly appreciate it!
    Try the guide in my signature.. it might be better for you.. or you can just look for the spoiler tag "Help Multi-Mod Manager does not load-- try this alternate method" and then come back here. but I believe the other guide is more up to date.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  4. #16803
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    California
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks i'll try that and i'll let u know how it goes. Again the help is greatly apprciate it!!

  5. #16804
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Great guide! onde doubt?

    Hi there! Your guides are amazing! I´ve softmodded 3 WIIs in the past using this guide.

    I recently bought a Wii (is on 4.0U with IOS61) and I have some doubts about which guide to follow... I mean, do I use this one? since it´s an older version... or can I use the new ones for 4.3? SciiFii makes things more easily...

    Thanks...

  6. #16805
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by maicirex View Post
    Hi there! Your guides are amazing! I´ve softmodded 3 WIIs in the past using this guide.

    I recently bought a Wii (is on 4.0U with IOS61) and I have some doubts about which guide to follow... I mean, do I use this one? since it´s an older version... or can I use the new ones for 4.3? SciiFii makes things more easily...

    Thanks...
    Mauifrogs mod any wii guide is a more up to date guide. The only difference with the 4.3 is the installation of HB is done through a game and not bannerbomb exploit. You will obviously use banner bomb. You can use this guide if you are comfortable using it but have a look here and see what you think. http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html


  7. 1 User Says Thank You narse1979 For This Useful Post


  8. #16806
    New Member EagleEye30's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    10
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I feel like an uneducated donkey (dumb a$$) about asking for help seeing how as I have done over 300 Wii's so far with this guide as my reference.

    Issue;
    I have a 4.0U and I have followed al the steps provided to get HBC installed by going through Options/Data Management/Channels/SD, the main menu shows up and I select yes when asked to load boot.elf. HBC show the message warnings and nothing happens! I try a second/third/fourth time and now the screen just goes blank and halts the whole system!

    Is there something I am missing here? Please let me know.

    Thanks in advance
    Making The Gaming Community More Fun Then It Should Be!

    http://efcclan.team-forum.net

  9. #16807
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Did you wait 30 seconds? just in case... Maybe your hackmii is corrupted?

  10. #16808
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    @eagle eye...maybe your card is going bad, 300 wiis would do some damage to that poor little sd card. Could be a bad dl too. Try a full format on the card and maybe a fresh dl of the installer.

  11. #16809
    New Member EagleEye30's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    10
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have 6 2gig SD cards here, I will format all of them and give each one a go... I will also wait 30-60 this time for each and I will let you know. Thanks for the quick replies by the way, and I will get back to you in about 30-40 minutes to let you know a yes or no.
    Making The Gaming Community More Fun Then It Should Be!

    http://efcclan.team-forum.net

  12. #16810
    New Member EagleEye30's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    10
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OK its still a no go on the exploit, and I am really stumped here. Any ideas?
    Making The Gaming Community More Fun Then It Should Be!

    http://efcclan.team-forum.net

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •