Page 1675 of 1684 FirstFirst ... 675117515751625166516731674167516761677 ... LastLast
Results 16,741 to 16,750 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #16741
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    25
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by richdem View Post
    Hi All,

    I soft modded my chipped 4.1U Wii about a year ago with this excellent guide, are there any updates I can perform to help some of the newer games load from hard drive with USB loader?

    Many Thanks
    Any thoughts on this peeps

  2. #16742
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hello guys, love the site and great info here..
    i have a quick question, i followed the guide to softmod my wii, i am at ver 4.1u
    it seems to be an error, when i try to play my games from the hdd via usb, i get black screen and the controllers / unit shuts down on me.. it seemed to work fine for a few days prior, any info on what might have gone wrong??

  3. #16743
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    was it an out-of-region game being played ?
    unit shuts down after the black screen ?.... weird !

  4. #16744
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Need Professional Advice no noobs

    I softmodded my 4.1u about a year ago. And at the time i skipped over the Priloader like an idiot and ran the wads. My wii has worked without fail since then. I just did it for a friend and I was wondering if i should be worried that i dont have the priiloader installed. And if there is a way that i can go back and install it without bricking my wii. At the moment im going with it aint broke so dont fix it but i would like a professional opinion on the matter because i do not know if i can reload my nand if i brick. also i have luckily not had an update from a disc so far.

  5. #16745
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Sure run the priiloader installer from HBC and install it. Follow a guide on this site.

    I'm a noob though so you might not want my advice..
    Damn I suck!!!!

  6. #16746
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Another couple of questions, sorry....

    So I followed this guide last week and got it all working great with my HDD, thanks very much!
    But one thing is, when I turn on my Wii it goes to the grayish screen with 4 boxes for Wii, setting etc so I have to restart the Wii everytime I turn it on. What do I remove from my sd card so that when I turn on the Wii it goes strart to the Wii screen?

    Also, I have Wiiflow working great but I have to go into the HBc each time to start up, I dont mind but is there a way I can get the Wiiflow to have a link in the Wii main screen instead of going to the HBc and how do i do this?

    Sorry for the stupid questions, I know I have missed something small in the guide but I just cant find it to figure it out


    Thanks!!!!
    Gerry

  7. #16747
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    IOS60patched problem

    Hello,

    i am at the step 4 of the New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii tuto and i have a problem.
    i have dowloaded the IOS60patched.rar and the Firmware Updater 4.1
    my model is 3.4e so i want to upgrade to 4.1 as explained.
    i have copied the extracted IOS60patched wad at the root of my SD card, when i try to launch it with Wad manager, it shows a message error 2011 with the IOS60patched.
    so i didnot try to launch the firmware updater 4.1 not to brick the wii.
    what should i do?

    thanks for the help

  8. #16748
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by richdem View Post
    Any thoughts on this peeps
    Update your IOSes. Joostin has a guide floating around search for the "update all your IOS's" thread using google or the search function or click me Im lazy

    Quote Originally Posted by cooltech View Post
    hello guys, love the site and great info here..
    i have a quick question, i followed the guide to softmod my wii, i am at ver 4.1u
    it seems to be an error, when i try to play my games from the hdd via usb, i get black screen and the controllers / unit shuts down on me.. it seemed to work fine for a few days prior, any info on what might have gone wrong??
    First Introduce Yourself
    then:
    Something may have got corrupted. Reinstall your loader/forwarder app and see how it works. try CFG v60 mload-222 after that you can try updating your IOSes like the above post. after that try a system check. the link is in my signature. but! DO NOT POST YOUR SYSTEM CHECK HERE start your own thread about your issue if you cant resolve it.


    Quote Originally Posted by readyletsgo View Post
    Another couple of questions, s

    Spoiler


    Gerry
    That screen might be bootmii i believe and that is where you would go to make a NAND back up.. or is it the original wii options menu? If its bootmii back it up onto your pc along with your nand back up and delete it from the sd card. if that does not work Priiloader has an option that will allow you to choose what you want the wii to start up on. IMO I think you have boot2 and it's just loading up on start up.. to verify try to start up without the sd card in.

    Also search for the "create a forwarder" thread.


    Quote Originally Posted by yeyo_hk View Post
    Hello,

    i am at the step 4 of the New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii tuto and i have a problem.
    i have dowloaded the IOS60patched.rar and the Firmware Updater 4.1
    my model is 3.4e so i want to upgrade to 4.1 as explained.
    i have copied the extracted IOS60patched wad at the root of my SD card, when i try to launch it with Wad manager, it shows a message error 2011 with the IOS60patched.
    so i didnot try to launch the firmware updater 4.1 not to brick the wii.
    what should i do?

    thanks for the help
    First Introduce Yourself
    Then check here:
    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...e-trouble.html
    After:
    Try this :
    Answers or more answers

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  9. #16749
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    UK
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Dogeggs I need help,

    i softmoded my wii about a year ago but i had a problem. my wii couldnt read sd card anymore.
    homebrew just shows it then vanishes.
    if i go to the photoshop channel it says ''the device inserted in the sd slot is unreadable''.
    so i softmoded my cousins wii 4.2 and everything works perfect on his wii, so i tried his sd card and i had the same problem.
    but i have usb loader and i can play back upz

  10. #16750
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    if i could say:
    - what's ur Wii's current version ?
    - is it a 1~2GB SD card, or 4~16GB SDHC being used ?
    provide these info b4 professional advice fm Dogeggs. [certainly, not from me.... ]

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •