Page 1666 of 1684 FirstFirst ... 6661166156616161656166416651666166716681676 ... LastLast
Results 16,651 to 16,660 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #16651
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you for the quick reply. I'm happy at 4.1 now.

  2. #16652
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Stomp_442 View Post
    Try selecting IOS250 to do the install. If IOS250 works than that could mean that you need to reinstall IOS249.
    It went through with 250. How do I reinstall IOS249?

  3. #16653
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by xcmoney23 View Post
    It went through with 250. How do I reinstall IOS249?
    My riddle to your question: if you followed this guide, how did you install it in the first place? Therein lies your answer.

  4. #16654
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    My riddle to your question: if you followed this guide, how did you install it in the first place? Therein lies your answer.
    I'm sorry, total n00b here...

    I guess I'll try the anytitledeleter?

  5. #16655
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    No... don't use AnyTitleDeleter. You might just make things much worse. Just follow the guide from the beginning (skipping the HBC install of course).

  6. #16656
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krafter View Post
    No... don't use AnyTitleDeleter. You might just make things much worse. Just follow the guide from the beginning (skipping the HBC install of course).
    I just started from the beginning and now I get a Exception DSI Occured dump screen when I try to run the cIOS38 r17 installer in 3)D.

    Ah well, I give up. The Wii already has a Wiikey installed, so I can play most of my back-ups. I just wanted to get the new Donkey Kong and Goldeneye games backed-up so my daughter doesn't destroy the disc, but I guess I'm out of luck. Thanks for trying...

  7. #16657
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    10
    Thanks
    8
    Thanked 2 Times in 1 Post
    hello, I just followed these steps and it was working until i installed the usb loader gx. Now I can't get to homebrew channel just becomes a black screen and when I go to usb loader gives me a black screen also. When I try to go to data management the wii freeze. What should I do?

  8. #16658
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    10
    Thanks
    8
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Ok finally homebrew channel came up and was able to load the usb loader and was able to see the games on HDD well, i left the game and it went back to the black screens, homebrew back to black screen, usb loader back to black screens, do anyone know why it is doing this?

  9. #16659
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    WA
    Posts
    32
    Thanks
    11
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Need help with mii channel
    shows in the channel menu but when I launch it goes to a black screen. using sys menu 4.1 tried removing with any title deleater, reinstalled using Dogeggs wad pack from the thread how to install the mii channel? tried using dopIOSmod to install, and still can't get mii channel to load. Photo channel works fine, just mii channel goes black. Can anyone pleeeeease help


  10. #16660
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the steps worked like a charme on a 3.4e wii.
    it plays also the newest games.
    Thanks you guys!
    now i'll have to update neo on my own wii to version 8.
    Last edited by purplebull; 01-29-2011 at 11:43 AM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •