Page 1642 of 1684 FirstFirst ... 6421142154215921632164016411642164316441652 ... LastLast
Results 16,411 to 16,420 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #16411
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    Dude, it's something at your end. Try on a different PC or different network.
    cheers but it just wont let me i've tried through my pc and 2 laptops and on 2 diff networks with no joy any ideas?

  2. #16412
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cant load games

    hi, i'm having problems playing back up games. I followed all the steps to softmod it, and i installed NeoGammer and USB Loader as WADs but when i open either 1 up, the console just freezes and my controller switches off. Have i done anything wrong?

  3. #16413
    New Member t0mm0's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    23
    Thanks
    10
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Dude,,I 'd advice to start a fresh Post on this query,,have you seen how deep this tutorial goes?

    Make it informative, with details of Apps you've tried & what System menu you're using..More info, the more peeps can help you..

  4. #16414
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    problem

    Quote Originally Posted by t0mm0 View Post
    Dude,,I 'd advice to start a fresh Post on this query,,have you seen how deep this tutorial goes?

    Make it informative, with details of Apps you've tried & what System menu you're using..More info, the more peeps can help you..
    I apologise for that, i'm a noob so dont really know how to explain it as i dont know whats wrong. I followed exactly every step of this tutorial. I was on 4.0E but after this tutorial i softmoddded it to 4.1E. I installed the Neogamma that was recommended in this tutorial as a WAD channel, when i try to open it on my wii, it freezes and my wiimote switches off. Same problem with USB Loader GX as a WADWhen i try to open Neogamma through HBC, it opens up fine but when i try to play a game it says error 1208. Is there anything else i should say about the problem?

  5. #16415
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mrmmbr1 View Post
    I think i followed the steps in the right order and i recived no errors, but i have a small amount of pixelation on the screen at all times.. is this something i can fix???
    has any one seen this problem?? The sytem menue is great, but as soon as i go into neo gama, homebrew, or gx usb loader the screen gets lots of (bad pixels??) ex: if the screen gose black to load a game it looks like it is snowing all over the screen. not bad in games or in homebrew / neo gama about 20 off color pixels, but in gx usb loader you almost can't see the games listed??

    The mod works great, except for this issue. Have had no issue loading nay of the games i have, even the new one's. just have this bad picture.

    This is the 4th wii have done and have never had this issue before. Not sure what to do??
    Should i try to reload the back up and start over??? Or is it just a setting i have wrong?

  6. #16416
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    mrmmbr1, try another power supply. when the ripple and requlation are out of spec under 'heavy' loading, you'll see snowing.
    and check the cooling fan, the heatsink temperature

  7. #16417
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Many Thanks for this post. This is an easy to follow way. Softmod from 3.4 to 4.1.
    I can now back up my games.

    Thanks again.

  8. #16418
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    My Wii is Already 4.1u

    My Wii is Already 4.1u, Do i still need to do step 4 (install patched IOS60 and then update to 4.1 - again)? Or do i skip to step 5?

  9. #16419
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,661
    Thanks
    295
    Thanked 3,896 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    Quote Originally Posted by oceannemo18 View Post
    My Wii is Already 4.1u, Do i still need to do step 4 (install patched IOS60 and then update to 4.1 - again)? Or do i skip to step 5?
    Only do parts A & B of step 4 then move on to Step 5.

  10. 1 User Says Thank You ShadowSonic2 For This Useful Post


  11. #16420
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey guys! I've been trying to do the upgrade step. I can't get it right D:
    it opens the IOS36-patched.wad ok, but when it gets to installing it it fails.

    Installing title...ERROR! (ret= -1029)

    Please help me!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •