Page 1533 of 1684 FirstFirst ... 533103314331483152315311532153315341535154315831633 ... LastLast
Results 15,321 to 15,330 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #15321
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    I have done everything correctly! It works ! thanks a lot ! After doing this, can I install NTSC USA Wads ? My console is from Europe ! Thanks a lot ! I skipped the step to install priiload. Do I need it ?

    Best Regards,

    h9

  2. #15322
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    I want you to fully consider the two points dogegg's makes below (excerpted from the guide):


    Thanks..off to buy a plain 2gb sandisk today then...

    Thanks for the help..

    cheers

    Col

  3. #15323
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm stuck at step 3.

    When I click Trucha Bug Restorer I get black screen.

    thanks for the help

  4. #15324
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    any1 got same problem like me? bcs i dont know what to do.
    1419 error in neogamma with super mario galaxy

  5. #15325
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by hyphy View Post
    any1 got same problem like me? bcs i dont know what to do.
    1419 error in neogamma with super mario galaxy
    Look in my signature for problematic games. There is a guide for SMG2.

  6. #15326
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Priiloader error

    While on step 5b trying to install Priiloader, it gave me an error that the IOS60 was not signed by Trucha and failed. I'm not sure how to get past this.

    Any suggestions?

  7. #15327
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    HackMii Installer hang

    Alright, I have a 3.1U and a 1 GB san disk formatted to fat32. Wii connect24 is off, and I'm installing bootmii as boot2. I get the "mounting sd card..." and then the "creating directory '/bootmii'..." and then nothing. It's been upwards of 30min and nothing's happening. Shouldn't it have taken only a couple of seconds? I don't know if I should reset it and try again or what.

    Thanks in advance
    Last edited by Noboru; 08-11-2010 at 03:16 PM.

  8. #15328
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by frankc420 View Post
    While on step 5b trying to install Priiloader, it gave me an error that the IOS60 was not signed by Trucha and failed. I'm not sure how to get past this.

    Any suggestions?
    It sounds like you missed the step where you install iso60patched.wad. That should solve your problem after you do that.

    Quote Originally Posted by Noboru View Post
    Alrght, I have a 3.1U and a 1 GB san disk formatted to fat32. Wii connect24 is off, and I'm installing bootmii as boot2. I get the "mounting sd card..." and then the "creating directory '/bootmii'..." and then nothing. It's been upwards of 30min and nothing's happening. Shouldn't it have taken only a couple of seconds. I don't know if I should reset it and try again or what.

    Thanks in advance
    Could be a doggy sd card. It's really hit and miss with what works sometimes. I would give it another go, and if that doesn't work reformat, try again, and if that fails get a 2gb scan disc sd card. Good luck partner.

  9. #15329
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks, junkmail; it was the card. I borrowed my dad's card and bingo!

    Okay, so I've run into another wall. After installing bootmii as boot2, I found myself in the homebrew channel, but no bootmii. It should have just loaded, is what the guide says, right? I hit the home button too, but no dice...bootmii, where for art thou?
    Last edited by Krank; 08-11-2010 at 04:27 PM. Reason: merge double posts

  10. #15330
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Do you have the bootmii folder on the root of your SD card with 3 files in it? If not then run the hackmii installer and prepare SD card to make the bootmii folder. If it still doesn't work, are you sure it is installed as boot2?
    Damn I suck!!!!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •