Page 12 of 1684 FirstFirst ... 2101112131422621125121012 ... LastLast
Results 111 to 120 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #111
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey Dogeggs, thanks for the guide.
    One quick question: when you say you need the internet connection, do you mean like a wireless network? Cuz my router kinda broke and I don't think I can do this without it.
    =P Just clarifying.

  2. #112
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    brick

    my wii get bricked after i try to install preloader when y power it appers a black screen with a letters that i dont understand and only can read toruble hacking

  3. #113
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    On the final step i load up the homebrew channel and preloader doesnt appear. there are three files; 1. IOS DOWNGRADER V1.1, cIOS Downgrader and WMIOS35/BOOT.DOL! I checked settings and the downgrade has worked though.

  4. #114
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    9
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Big thanks for the guide its helped me do many friends systems....i seem to be having a problem though with my own system...i've gone all the way through the guide but the very last part were i ahev to use wad batch installer....it gets to file 17 throws up error ret1...then on the next 3 files error ret1017...just cant seem to work it out...i'm thinking of just updating back to 4.0 then doing everything again...and ideas would be a big help.

  5. #115
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    seems like the download keeps getting corrupted somehow - try downloading again...

  6. 1 User Says Thank You Dogeggs For This Useful Post


  7. #116
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i cant get rev13 to work always an error i put it in the wad folder then ready u shouldnt so i took it out and put it on the sd root menu and it never shows up???

  8. #117
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    9
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    seems like the download keeps getting corrupted somehow - try downloading again...
    Thanks for the reply...so i upgraded again to 4.0...did everything again from the guides after downloading files again, downgraded back to 3.2e but now getting to the same point and having the same problem...it gets to file 17 which is ios38-64-v3610.wad and throws up a ret1 error, then the next 3 files which are ios53-64-v4113.wad, ios55-64-v4633.wad, neogammaR4-NGBL.wad all throw up ret1017 error. Any clues, could i download those wads from somwhere else and install 'em through wad manager 1.3 ???

  9. #118
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    @topbuzz - download them seperatly from my mediafire - just click on my sig

    @philly - it goes in the apps folder and the ios38.wad goes on the root

  10. 1 User Says Thank You Dogeggs For This Useful Post


  11. #119
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    9
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Cheers Dogg.....downloaded 'em all seperate and banged 'em on with wad manager and its done the job fine...all working, also my wii will now play ghostbusters, indianna jones and sims racing....nice little added bonus...thanks again dogg, your a legend and if you ever need an organ donor i'm ya man!!

  12. #120
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    should i DELETE the cIOS36 rev9 Installer thats in my apps folder? also the IOS36-64-v1042.wad should i deltre that from the root of the sd card? so i only have 1 of each



    p.s. Also i have the neogammar4rc2.wad , im guessing thats the backup launcher with neogamma edition every ones talknig about, at the bottom of it it says R4 and (REV9) i saw a video on youtube and theres said REV 13 i messed with it and downloaded different things now its a REV 8 ? im guessing this means i dont have REV13 installed... this is where im lsot

    ok ok .... i got REV13 working and i got passed the green screen now ghostbusters freezes at the wii controller screen...so im getting further, how do i fix this new problem?
    Last edited by phillyicon; 06-24-2009 at 09:18 AM. Reason: new problem

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •