Page 114 of 1684 FirstFirst ... 14641041121131141151161241642146141114 ... LastLast
Results 1,131 to 1,140 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #1131
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    is there a new download link for the rar file? The one in the instructions is not working anymore.

  2. #1132
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    105
    Thanks
    2
    Thanked 16 Times in 13 Posts
    @ Jagg - Just try again, it works eventually I had to restart my browser as it froze, but it WILL work.

  3. 1 User Says Thank You TwinA For This Useful Post


  4. #1133
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by TwinA View Post
    @ Jagg - Just try again, it works eventually I had to restart my browser as it froze, but it WILL work.
    I tried at least 50 times I still keep getting a page load error. Tried downloading it on 3 browsers as well lol
    Last edited by jagg467; 08-17-2009 at 09:08 AM. Reason: GOT IT!!

  5. #1134
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    105
    Thanks
    2
    Thanked 16 Times in 13 Posts
    Quote Originally Posted by Jagg
    Last edited by jagg467; Today at 07:08 PM. Reason: GOT IT!!
    Meaning you succeeded?

  6. #1135
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i tryed that dog no good still

  7. #1136
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    ok byrd - try this older one instead...

  8. #1137
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just to let you know that thanks to this excellent guide, I managed to softmod my Wii. The only exception is that I did not manage to create a NAND backup...

    Well live dangerously

  9. #1138
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    105
    Thanks
    2
    Thanked 16 Times in 13 Posts
    Without a NAND backup, you are still protected, though you do not have a "recovery point" for your Wii, and in extreme cases that would have been your only exit. Continuing without the NAND backup is rather safe And congratulations!

  10. #1139
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey i've been having this problem for weeks now , someone please help.

    I have tried all the DVD's but finnaly i bought Verbatim DVD-R and burned it with 4x and still i keep on getting this error message on my WII

    "an error has occurred. Press the eject button, remove the Game Disc, and turn the power off. Please read the Wii operations manual for more information."

    At first the picture of the game shows up on the wii game disc thingy but when i press Start game , i get that message , Any suggestions please?

  11. #1140
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    USA
    Posts
    65
    Thanks
    15
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Not to scare any potential users, or this could be considered more of a MAKE SURE YOU FOLLOW THE DIRECTIONS TO THE T!!!

    I bricked my neighbors wii last night attempting these procedures. Luckily he is a fellow modder and didn't take it TOO hard (I am offering to buy a new system or at least chip in on one) I am not sure what the final straw was but I do know that I forgot to set his system up to recognize my wireless network. This in turn did not allow the 4.1 update to occcur and the system just hung. The only way out was a hard reboot.

    Other issues were
    -I did not read the Trucha bug part correctly and had to do it twice as I loaded IOS36 the second time.
    - Did not have hacks.ini loaded so no hacks were loaded.
    - After installing preloader, could not load the wii system menu with corrupted file warning.

    In resolution for these issues with the system menu I searched out and found that you could load a previous version system menu WAD. After reinstalling, the wii pretty much bricked.

    After followup with Dogeggs, I found that I should have tried reinstalling preloader before everything else.

    ONCE AGAIN, NOT COMPLAINING AS THIS GUIDE SUCCESSFULLY INSTALLED EVERYTHING WHEN FOLLOWED PROPERLY ON MY OWN SYSTEM. JUST A TESTIMONY TO WHAT CAN HAPPEN IF YOU DON'T FOLLOW EVERYTHING EXACTLY!!

    Currently, the system doesn't even boot a video signal but has a green light and can load and eject DVD's. I have tried loading into preloader but no dice. I am trying to get my hands on a gamecube controller for a try with savemii frii, but I think it is a lost cause.

    If anything comes off of this post, I hope it helps someone else that might have walked down the same install issues before they brick their wii.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •