Page 1005 of 1684 FirstFirst ... 5505905955995100310041005100610071015105511051505 ... LastLast
Results 10,041 to 10,050 of 16836

Thread: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii

  1. #10041
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    50
    Thanks
    20
    Thanked 14 Times in 2 Posts
    in a nutshell yes, been doing it for 2 years!...well not in neogamar8b7 but previous backup loaders!

  2. #10042
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by chalieboy View Post
    the erronous updating happened before i started the tutorial. Its what i thought was the cause, though this i guess may not be the cause given that i only attempted to access settings after i updated.

    preloader, bootmii have now installed fine. I do get the upside down homebrew issue though.

    i should be on e/pal. I believe im on U/US as anyregionchanger reports mismatching region.

    preloader shows im on IOS v50, and systemmenu v385.

    ive tried to install the correct system menu wad using the link on tht tutorial, however the closest thing i could find for E/PAL was 386.

    I tried to install that through wad manager, but get an error = 1022

    i didnt get a nand backup previously as i was foolish enough to assume that the chip would cover me.....lesson learnt.

    My thinking is that all i need to do is get back on the E/PAL system menu, and i should be ok to proceed from there.....getting to that stage is another thing.....please help!
    @Chalieboy - it is my understanding that your Wii is semibricked after installing an out-of-region system menu. It is my understanding that your Wii is one with PAL video output. You are currently using system menu 3.4U and need to be returned to the E region designation. To effect this change, one always needs to move up in system menu version. Accordingly, here is the link for the systemmenu 4.0E HERE. The file should read systemmenuPAL_v418.

    If I have misunderstood your situation, do not download and please repost. I am providing you with 4.0E rather than 4.1E, because: 1. if the procedure gets screwed up we get one more chance to get it right before we have no option but to go to 4.2 and 2. You can use the online updater to update from 4.0 to 4.1 and thereby get the other components of the update downloaded and installed.

  3. #10043
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by badboy30 View Post
    i succesfuly moded my wii and all is working gret, so first of all thanks.

    but i have one more question:

    my console is pal and i tick in priiloader region free hack or smth like this, so is it safe now to run ntsc games in neogamar8b7?
    Yes, riz's nutshell response is correct. If your out-of-region games display in black and white only, Set the FORCE option to FORCE PAL.

  4. #10044
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Got it!!!

    Thank you very much.

    The only problem we have is that the Hombrew chanell is upside down. So what are the steps to uninstall it and then reinstall

  5. #10045
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    50
    Thanks
    20
    Thanked 14 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by PAT5953 View Post
    Thank you very much.

    The only problem we have is that the Hombrew chanell is upside down. So what are the steps to uninstall it and then reinstall
    continue with the guide and when completed reinstall the homebrew channel.

  6. #10046
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I should have been more specific

    Quote Originally Posted by rizlaskinz View Post
    continue with the guide and when completed reinstall the homebrew channel.
    We have copmpleted the entire mod but we have to uninstall the homebrew and reinstall but we want to know how to do that.

  7. #10047
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    50
    Thanks
    20
    Thanked 14 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by PAT5953 View Post
    We have copmpleted the entire mod but we have to uninstall the homebrew and reinstall but we want to know how to do that.
    just drop the exploite again!

    ie...). Go to Wii Options, then go to Data Management > Channels > SD Card, then you will get a message saying "Load boot.elf?" , select 'Yes' and the Hackmii installer will run.

  8. #10048
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I happen to already have the priiloader on the console, but for the life of me I can (no longer) get hackmii to load through datamanagement > sd card.

    Do I just do the same steps as the guide in post 1 says except do it all through the priiloader?

  9. #10049
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help me please :'(

    i have my wii working fine and my cousin bought a wii and told me to hack the wii.

    version 4.1E ( my wii is 4.1e too)

    i did the steps in this thread , i didnot installed preloader and firmwares!

    i installer bootmii, homebrew channel and Dvix.
    next i instalad neogammar8beta15.wad, i installed with wad manager 1.4 the wads and cios38rev14 i installed too and i put in apps neogamma r7 too only for check!

    i have internet conection fine and wiiconnect24 off.

    and the problem now is:

    i go to homebrewchannel and i can not open nothing! i load for exemple wadmanager or neogamma7 or something else and i have a black screen and the wii command doesnt answer.
    i tryed to load neogammar8beta15 installed as a channel and it is the same black screen.
    i try to go in SD card to uninstall homebrewchannel and bootmii ( data management- channel, sd card) i play boot.elf and the same black screen!

    i dont know what to do!

    please help me :x
    generall is online now Report Post
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
    Edit/Delete Message

  10. #10050
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I re-install, un-install then install HBC many times using BootMii, but once go to HBC, it's black screen.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •