Page 26 of 38 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 251 to 260 of 376

Thread: Unbrick Your Wii (Banner Brick)

  1. #251
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    semi bricked help please

    help!!!!!
    i think i have semi bricked my wii. i installed homebrew chanel and got through to the end. when the system rebooted i went to a black screen with the message

    system menu
    homebrew channel
    installed files
    load/install file
    systemmenu hacks
    settings
    update
    preloader 0.29

    i can get into the homebrew channel by restarting the wii with the reset button held in at the same time. but from there i don't know what to do, i haven't got a usb loader installed for my backed up games on the harddrive.

    any hel will be much apprieciated....

  2. #252
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    how did you brick? what was the last thing you did? hope you are not on 3.3 or 3.4

  3. #253
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    full brick

    OMG, I think I bricked my wii 4.2E fully......
    Just wanna know if there is anyway to recover it.
    I followed the "full hacking guide for 4.2 system menus", up to partC, and it worked fine! Thanks here for the thing!

    So I moved on trying to install preloader etc. Installed the ISO70 patched, then next step I accidentally uninstalled the ISO70. Then the hell came.
    Wii power on with black screen, nother else, BTM works fine.

    Can this be recovered?

    The wii is quite new and still under warrently, if I just call them for a repair (of course cannot tell them it has been softmodded) would they found out when they fix? (i guess so?)

    What is best thing to do here?

    Many thanks!

  4. #254
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    England, Kent
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    zhoufelix, Hi mate unfortunately you have bricked your wii. Did you install bootmii? and is it the new wiis? because if you have bootmii insatlled as an IOS you will have to try and find away to get to the HBC and launch bootmii as long as you a have a backed up NAND. If you cant then the only thing you can do is to ring up nintendo and get them to fix it. You can put more info on the site and see if more people can help. If i helped please press Thanks

  5. 1 User Says Thank You Blazed201 For This Useful Post


  6. #255
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks mate!
    I did have bootmii installed and backed up the nand.
    What should i do with it?

    PS: it is certainly under warrenty period (one month old wii), but i think nintendo do not cover any modded wii now, would they free fix mine?

  7. #256
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    If it's a new Wii then you probably have Bootmii/IOS which is not going to help you. The easy way to check is to power on the Wii and watch for a quick multiple DVD slot LED flash.

    flash................................flash - no bootmii/boot2 (unrecoverable)
    flash..flashflash........................ - bootmii/boot2 (recoverable)

    Nintendo may not even check the Wii and the shop may just replace it for you, just dont tell them you modded it.

    By the way uninstalling IOS70 is one of the most silly things you can do to a 4.2 Wii.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  8. 2 Users Say Thank You to Tealc For This Useful Post


  9. #257
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes, actually the moment i mistakely uninstall it, I knew i screwed it, as it has been said never unintall any below 200..... as said, silly stupid mistake......


    just checked DVD LeD, the blue light flash once at the moment i pressed the power button, then nother else....
    what does this indicate?
    Last edited by zhoufelix; 11-23-2009 at 02:50 AM.

  10. #258
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think you're gonna want to um contact nintendo, and just not tell them you modded it, cuz when you send a wii, i think it'd be dumb of them to send it back unfixed. If anything, they'll just probably uninstall all the homebrew and programs you got. But then again, they could like put a lock on your wii of some type so you won't be able to do this. Oh well, whatever.

  11. #259
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey guys I have banner bricked my wii. I am currently running on 4.1u menu with wasabi dx chip installed. I can get to the recovery menu showing 4.1u on the bottom right of the screen. I do not have preloader installed, as before I tried installing the bad wad. I uninstalled it for god knows reason. But I can't seem to get UUDv4 to work. Or rather what autoboot disc should I try? Help is appreciated guys Oh and also, I was wondering. If I have a korean wii and I am running on english menu. Is it correct to have the modchip set to korean region?
    Last edited by xanza; 11-24-2009 at 10:11 PM.

  12. #260
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello all I have read all of the posts concerning banner brick. Hear is my problem was on 3.4 pal ran soft mod had a few issues installing homebrew etc but managed in the end, also installed preloader and bootmii also saved nand backup and firmware updater 4.1, also installed wad manager. Everything working fine then installed usb loader tried to install then gave me system files corrupt message.
    can get into homebrew etc with preloader.
    Should I re install firmware updater 4.1 which I already have or should I download system menu 450 and install. Have uninstalled usb loader now but there isnt a wad file to remove as I didnt add this to the folder on the sd card.
    Best way forward most appreciated

    Chris Uk

Page 26 of 38 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •