Page 9 of 24 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 81 to 90 of 239

Thread: LU64 Fix!

  1. #81
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Brazil - Sao Paulo
    Posts
    5
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    But Dogeggs, i have done a wad installed(wrong), i can repeat using network install(right)? i have tried to install and give a error(my wii is not connect to internet, is it necessary?).

    sorry my bad english.
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    you can do the simpler lu64 fix

  2. #82
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    ^^
    If I get what you're asking, then yes, it is necessary to connect the wii to the internet to perform the lu64 fix.


    On a different note, is bootmii an advisable install on my 'fixed' lu64 wii? I hear it only installs as an ios on lu64s. Is it safe to do so? Wotsay, Dogeggs?

  3. 1 User Says Thank You collectedsoul For This Useful Post


  4. #83
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    its safe to install, but i wouldnt unless the need arises.....

  5. #84
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    LU65 Working!!!

    Using partially the instructions in this post and the one found here: I was able to successfully get everything working...

    http://www.wiihacks.com/wii-custom-software-hacks-applications/17081-lu64-65-fix-sys-menu-4-a.html

    I did use the banner bomb exploit and bootmii installer v0.2 (See useful links below)

    http://bannerbomb.qoid.us/
    I found for my LU65 I had to use the AAD1F you might have to play around to find a working one...

    http://bootmii.org/download/
    I also used the hackmii installer 0.2 and was able to get wii homebrew channel installed...

    I could not get the Wad Manager to install via the instructions in this post but using the download from: http://www.wiihacks.com/wii-custom-software-hacks-applications/17081-lu64-65-fix-sys-menu-4-a.html

    I was able to get it to install then I proceeded to download the usbloader and other apps. I liked this distribution the best so far: http://www.demonoid.com/files/details/1888507/5426554/ and installed the wad to toss it in as a channel rather than having to launch the homebrew channel first...

    Hope this helps some others get their's hacked too!

    Gabe

  6. 1 User Says Thank You gcheek For This Useful Post


  7. #85
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    its safe to install, but i wouldnt unless the need arises.....
    Well, I'm having some problems here...from time to time I'm getting blank screens, warning messages when I try to exit a game running on usb loader gx. Hopefully things will go back to normal but I think I'll backup the nand with bootmii just in case.

  8. #86
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Um hi, I'm from GBATemp. And I'm wondering why my Wii LU65 V3.4 Keeps sending me this error saying .... ERROR! (ret = -116)
    And yeah, it doesn't download.
    I just bought this Wii yesterday

  9. #87
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    116 is a network problem - is it connected to internet ok?

  10. #88
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    3.4 wii

    Hi i have used softmod for dummies but did not downgrade the wii to 3.2 i loaded backup loader and only a few games work i installed everthing else the cios will i be able to use the LU64 fix

  11. #89
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    Quote Originally Posted by tiasyd1 View Post
    Hi i have used softmod for dummies but did not downgrade the wii to 3.2 i loaded backup loader and only a few games work i installed everthing else the cios will i be able to use the LU64 fix
    so does your wii have an lu64 serial? and if so what is it exactly?

  12. #90
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Brazil - Sao Paulo
    Posts
    5
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks all! Now, everything is working fine in my wii LU64 !!!


Page 9 of 24 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •