Page 17 of 63 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 161 to 170 of 625

Thread: How to upgrade to 4.1 with homebrew still working

  1. #161
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    just put the database.txt on your root and run atd - it will show up under installed channels

  2. #162
    New Member stimpy2300's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    103
    Thanks
    9
    Thanked 10 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    just put the database.txt on your root and run atd - it will show up under installed channels
    Will do, I will try it tonight..

    Thanks again... Don't know what I would do without your help.

    Hey that error_1 was ok on loading that cios update correct?

  3. #163
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    don't know about this error? you say it went through? did it say 'succesfully installed' or something similar? run it again and select network install if you are not sure....

  4. #164
    New Member stimpy2300's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    103
    Thanks
    9
    Thanked 10 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    don't know about this error? you say it went through? did it say 'succesfully installed' or something similar? run it again and select network install if you are not sure....
    Didn't get the option, not sure if that is becuase I have the wad file??? But it appears to work. Is it ok to reinstall overtop?

    Cannot recall if it said the successfully installed, but I think it did.

  5. #165
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Smile Learning

    Hey there..
    Anyone of you guys or gals know what good channel i can install for wi wii?
    Just getting start into learning wii stuff. Hope to hear good and learn new stuff from you all soon...
    Cheers...!!

  6. #166
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    @stimpy - its ok to install over the top - run neogamma and it will say on the screen what cios you are using....

  7. 1 User Says Thank You Dogeggs For This Useful Post


  8. #167
    New Member stimpy2300's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    103
    Thanks
    9
    Thanked 10 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    @stimpy - its ok to install over the top - run neogamma and it will say on the screen what cios you are using....
    Great I am going to try both now, reinstall and the anytitle deleter..

    get back to you soon..

  9. #168
    New Member stimpy2300's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    103
    Thanks
    9
    Thanked 10 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    just put the database.txt on your root and run atd - it will show up under installed channels

    Ok Dogeggs you da best. I got the old neoloader3 removed using your steps... I am also redoing the cios13, I see that I can change from wad install to network. Did not do see that before and it work fine over the network installation.

    Now I am installing neogamma4 through the wad manger. Woked fine...

    All appears to have worked great... Got the new neogamma4 loader on the menu now (looks like a wii disk instead of the old green neoloader3). Having to burn a new GB disk, kids scrached it. Doing that now but hopefully it will load like last night... There was a difference in the neoloader I saw last night was green and now it's a yellow menu "once you select it". So I think I may have done something different last night. Will let you kwow once I get it burned.

    Ok update, new clean burned copy and it loaded fine through the neoloader. I did see the verision and its the 249 like you said...

    Thanks a million...


    stimpy2300
    Last edited by stimpy2300; 06-24-2009 at 05:56 PM.

  10. #169
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi Dogeggs,

    Please can you answer the following.

    I am runnng a PAL Wii on verion 3.2.

    Should I now be running version 4.0 to make sure all my games will work.

    For example I have a copy of NTSC Tiger Woods 2010 on USB HDD & it just hands on a screen saying 'Loading'.

    Someone mentioned that maybe I should be on 4.0 for this to work.

    Thanks in advance for your help/guidance.

    Kevo

  11. #170
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    what's the point in upgrading to 4? I'm still on 3.2...
    Do you need to upgrade to 4 to play the newer games? cause since I hacked my Wii Transformers revenge of the fallen (ligit copy) wont play.

Page 17 of 63 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •