Page 8 of 25 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 71 to 80 of 241

Thread: So your Rock Band instruments won't work?

  1. #71
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    rock band 2 drums not working

    Hi,

    I need help on this. I updated my firmware through firmware updater 4.1u. Now my rock band 2 drums won't work anymore. It syncs but it won't assign if its player 1,2,3 or 4. I tried using Custom IOS37 with IOS36 rev7 dip as IOS249 before while i was using 3.2u, and it worked fine. But now, it still won't work after installing cios37. Now, I don't know what to do.

    The recent changes I made was doing this.

    Any other ways or i need to do to make my drums work again?

    I'm using RB2 backup disc, softchip loader.

    Really need your help guys.

  2. #72
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried this with 4.0u and it didn't work so I downgraded to 3.2u and it still won't work. Any help?

  3. #73
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by gattaca View Post
    Same Problem here - the disc loads from backup launcher but instruments won't sync, PAL Beatles refuses to load from Disc Channel. (I've alson installed cioscorp 3.3 and DVDx fix (skipped the Gamecube one since I don't need it).
    Any other suggestions?
    if u installed cioscorp why do you load it with back up loader. Use the original disc channel and it should work.

  4. #74
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So I finally got it to install but at the end I get -1017 and then it doesn't finish. I managed to get the mic working but my drums won't work. How do I fix this?

  5. #75
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    So here is my personal issue. Have rock band 2 installed on HDD using USB Loader GX. Game loads fine and USB mic works great, however the Guitars and Drums do not. Their connection button lights up blue, and the dongle lights go solid, but their player number lights do not light up. I also confirmed that the instruments do not work when loading from the original disk if the HDD is plug in, work fine when HDD in not plug in. I am running 4.1U and IOS249 rev14. I have heard other people getting this to work with no problems. Any ideas?

  6. #76
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i finaly got the drums working :-) but had 2 buy the proper rock band game - drums wont work with a copy of the game - sorry dont kno why this is

  7. #77
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Got Rock Band 2 to work. Set game load to 222 for both the disc and USB Loader GX general, video set to AutoPatch. Can get The Beatles: Rock Band to load with 249, but not 222.

  8. 1 User Says Thank You Zaphod503 For This Useful Post


  9. #78
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    For anyone having problems with -1017 errors, the thing that worked for me is using Any Title Deleter to delete ios249. Then the installer worked fine.

  10. #79
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Question for you... When you had 3.2 firmware, how did you get the drums to work? I had 4.0U and I downgraded to get the thing to work but they don't. Just wondering what you did to have them work for you. Thanks.

  11. #80
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey Guys,

    Ive been spending all night and morning trying to get this to work.

    The Problem
    Want to be able to play Rock Band 2 and/or Beatles Rock Band from USB Hard Drive, while using the Rock Band 1 instruments.

    While the game loads, the instruments do not work.

    What I've tried
    I have read just about every single thread and downloaded every single file imaginable and tried running it. Most of the time, I get stuck when trying to replace a cios file, ending up with a -1017 error.

    On my sd card I have: uLoader, cIOS 222 Installer (fails), Any Title Deleter (fails - but still lets me delete - i think - if i want to), cIOS38r12 Installer, cIOS38r14 Installer, Multi cIOS Installer, SoftChipr99, Usb Loader GX, cIOS36rev10 (Fails), WMIOS35

    System
    Its on 4.0U

    I can start from scratch if someone can provide me with a very detailed tutorial. The problem is that there is so much conflicting information on the net, that its impossible to actually know what to do..

    Please guys, help.

Page 8 of 25 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •