Page 17 of 25 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 161 to 170 of 241

Thread: So your Rock Band instruments won't work?

  1. #161
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    69
    Thanks
    4
    Thanked 45 Times in 23 Posts
    Quote Originally Posted by sdp3221 View Post
    Followed directions to the "t". It loaded 15/15 items while installing then at the end said "failed, install returned -1" Beatles wireless guitar still wont sync. Any suggestions?
    try to do it all over again the installing part. weird cuz i did not have this problem and im not sure about your guitar cuz im using rockband.

  2. #162
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by BOOSKILLA View Post
    try to do it all over again the installing part. weird cuz i did not have this problem and im not sure about your guitar cuz im using rockband.
    Thanks for posting your solution, BOOSKILLA. I'm curious, have you gotten your method to work with a backup launcher other than USB?

    I don't have an external USB device to launch images from. The backups I have are on disks. Thanks!

  3. #163
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by BOOSKILLA View Post
    anyways here the link



    and i made a guide using CYB3RFR34K guide but i edited and made it simpler (well for me it is =] and it worked)




    and it worked for me for the following games

    -Rockband 1--TESTED AND WORKED
    -Rockband 2--TESTED AND WORKED
    -Rock Band Track Pack: Vol. 1--TESTED AND WORKED
    -Rock Band Track Pack: Vol. 2--TESTED AND WORKED
    -Rockband: The Beatles--TESTED AND WORKED
    -AC/DC Live: Rock Band Track Pack--TESTED AND WORKED
    -Guitar Hero 5--TESTED AND WORKED
    -Band Hero--TESTED AND WORKED
    -Guitar Hero Aerosmith-- NOT TESTED(DONT HAVE IT)
    -Guitar Hero World Tour--TESTED AND DID NOT WORK
    -Guitar Hero Smash Hits--NOT TESTED(DONT HAVE IT)
    -Guitar Hero Metallica-- NOT TESTED (DONT HAVE IT)
    -Guitar Hero 3--TESTED AND DID NOT WORK FOR SOME REASON

    HOPE IT HELPED YOU =] oh and im using ROCK BAND DRUMS/GUITAR/MIC
    ive done all this...but i dont use a usb loader ...u use dvd back ups via the disc chan...my mic worked for one day and now its doesnt my wii is a lu63 4.1u and load game via disc chan.....can't seem to get the mic to work...dont have drums so cant try that...mic is fine if i plug it into my pc.....anything else i could try to get it to work? without buying a hd to loa dgame off off?~!@

  4. #164
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    69
    Thanks
    4
    Thanked 45 Times in 23 Posts
    Quote Originally Posted by Dizzyfly View Post
    ive done all this...but i dont use a usb loader ...u use dvd back ups via the disc chan...my mic worked for one day and now its doesnt my wii is a lu63 4.1u and load game via disc chan.....can't seem to get the mic to work...dont have drums so cant try that...mic is fine if i plug it into my pc.....anything else i could try to get it to work? without buying a hd to loa dgame off off?~!@


    try this VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVv

    Quote Originally Posted by PoSSeSSeD View Post
    ----------- GH5 OFFLINE GUIDE ---- NO MULTIOS NEEDED -------------------

    SyS 4.1E PAL ----
    SoftMod ----
    cIOS38 rev 14 ----
    Game Source NTSC ----

    Im thinking the above guide is out of date ..... or GH5 is old news. But i no some of you are hanging for this one as was i.

    Download this wad RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

    Install it

    Download the latest softchipR99 disc loader Merge.it - Turn multiple URLs into a customized short one!

    Install it ( i just got the wad )

    Toss ur Backup of GH5 in ya wii

    Load Softchip

    PRESS + to load another IOS (default is 37 me thinks) change the IOS to IOS56 (rev5146)

    Now enable the 002 fix (default disabled)

    And load away or Rock on as they say.

    Unless you understand what IOS is for what game i would only recommend using softchip for Band hero and GH5.
    I use NeoGamma R8 to load every single other game without having to change anything....

    So Goodluck with it the links i have provided are for the files i used without issue.

  5. #165
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by BOOSKILLA View Post
    try this VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVv
    i have tryed this one too mic still doesnt work

  6. #166
    New Member cybercrud's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Monticello, IL
    Posts
    197
    Thanks
    27
    Thanked 23 Times in 20 Posts
    I finally got the RB drums working on RB2 and GH5 today thanks to this site.

    Here's what I have:

    System Menu 3.2U
    cIOS38 Rev14
    USB LoaderGX r874
    HBC 1.0.6

    What I did was first install RawkSD IOS37 Patcher. Then I installed Hermes 222/223 IOS v4 installer by installing 222 as 38 merged with 37 and then 223 as 38 merged with 60. Then I installed IOS56 v5146. I also installed IOS53 v5406 as well (I don't think this was needed, but I didn't already have it anyway.) Then I loaded USB Loader GX and set Rock Band 2 to run as IOS222. This didn't work on the first try. So I did a hard power off (red power light) and then reloaded the USB Loader GX and ran GH5 as IOS222. The drums worked. I then tried RB2 again and the drums worked this time. FYI, I made sure the power to the drums was on all the time and set for controller 2 before I launched the game... in case that matters somehow.

    That's all she wrote.

  7. #167
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    can anyone help me when i try to install any cios in mult cios i get this error

    Download complete. Installing:

    Installing ticket...

    Adding title...

    Adding content ID 00000000
    install_nus_object(0x80064740, 0)

    ES_AddContentStart(00000001000000e8, 0)
    .
    .
    ES_AddContentStart(00000001000000e8, 0) failed: -1017

    install returned -1



    can anyone help thanks a million

  8. #168
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    69
    Thanks
    4
    Thanked 45 Times in 23 Posts
    Quote Originally Posted by kvng13 View Post
    can anyone help me when i try to install any cios in mult cios i get this error

    Download complete. Installing:

    Installing ticket...

    Adding title...

    Adding content ID 00000000
    install_nus_object(0x80064740, 0)

    ES_AddContentStart(00000001000000e8, 0)
    .
    .
    ES_AddContentStart(00000001000000e8, 0) failed: -1017

    install returned -1



    can anyone help thanks a million
    do you have wifi?

  9. #169
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yea i have wifi

  10. #170
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    can anyone help me please

Page 17 of 25 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •