Results 1 to 2 of 2

Thread: Error 001 Hard Modded & Soft Modded Wii

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Error 001 Hard Modded & Soft Modded Wii

    Hi, right after the wii came out a couple of years back, my cousin bought me a wii from Mexico since all of the wiis were sold out where I live. It turns out that the wii is hardmodded, so I was able to play backups. After updating my wii to system menu 4.3, I noticed that games from other regions could not be played, so I softmodded my wii. Now, most games work, but backups of new games sometimes get the error #001 when I run them off neogamma, and also the system disc loader (I have darkcorps). I was wondering whether I could simply disconnect my soldered mod chip, so that I dont get this error, and the soft mod would let me play the games normally. Thanks.

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    G÷ttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    Region-free can be re-enabled
    Restore Region Free for hardmods by downgrading to 4.1
    unsoldering the chip and using the softmod any wii guide with the included downgrade can also be done.

    <--suggestions helped? press Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •