Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Wiiflow 3.0 R417

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Haha got it thanks a lot!

  2. #12
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Glad u got it sorted, what was the problem in the end?

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I only replaced the boot.dol when I should have replaced the entire wiiflow folder with the updated version. Haha pretty dumb mistake.

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi... Im having the same problem... i did a re softmod and i had 2 wiiflow channels... then erased them and try to reinstall the channel with a wad and it say.... 1 did not complete. I can run it with the hbc but not as a channel.... and this is for my kids they dont know how to go to the hbc and then pick wiiflow...

    please help...
    also tried with the priloader to set it to go directly to wiiflow but i didnt work...

    please help...
    been doing this for almost 5 hours!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •