Page 99 of 403 FirstFirst ... 4989979899100101109149199 ... LastLast
Results 981 to 990 of 4023

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #981
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by dniMretsaM View Post
    You're definitely not missing IOS249. Which loader are you using? Make sure your drive is compatible (the link to a list can be found in my sig) and that it is plugged into USB port 0 (the one closest to the edge of the Wii casing).
    I am using USB loader GX, which by the way I deleted from my channel, any idea how I can put that back? Then it definately must be the hard drive that I am using to play the games on. It was an old maxtor internal drive that I hooked up to a black x hard drive reader. I was just in a hurry to see if it worked. I will go to the store to buy a drive today. But do you know how I can get the USB loader GX to go back to my channels?

  2. #982
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    most of your cIOS are stubbed which means you accepted some form of an update and also did not have priiloader installed or the hacks not enabled. follow the any wii guide in my signature to get your stuff straight.
    I had it working with another harddrive, basically a normal computer harddrive with a usb adapter. Looking on the compatibility list I am not seeing this harddrives product number.

    I was thinking of taking it back and getting one of the WD drives on the list that I know they had. Do you think this is necessary, or should I be able to get it to work with this harddrive?

  3. #983
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,394 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by manny19754 View Post
    I am using USB loader GX, which by the way I deleted from my channel, any idea how I can put that back? Then it definately must be the hard drive that I am using to play the games on. It was an old maxtor internal drive that I hooked up to a black x hard drive reader. I was just in a hurry to see if it worked. I will go to the store to buy a drive today. But do you know how I can get the USB loader GX to go back to my channels?
    delete the config data also from the sd and then follow this guide here:
    http://www.wiihacks.com/software-backup-loaders/70943-guide-preparing-installing-usb-loader-gx.html


    Quote Originally Posted by sibot13 View Post
    I had it working with another harddrive, basically a normal computer harddrive with a usb adapter. Looking on the compatibility list I am not seeing this harddrives product number.

    I was thinking of taking it back and getting one of the WD drives on the list that I know they had. Do you think this is necessary, or should I be able to get it to work with this harddrive?
    it's your money.... I suggest you do what I suggested first though....

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  4. #984
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    it's your money.... I suggest you do what I suggested first though....
    Alright, I followed the guide, great guide by the way, but it still seems to lock up when it tries to initialize the device.

    So load CFG Loader with the device unplugged.
    Tell it to select USB Mass Storage Device
    Plug in the hdd and tell it to continue.
    it says retry 1 ... then ok! then just sits there.

    here is a system check update

    Spoiler

    Last edited by sibot13; 12-28-2011 at 01:33 PM.

  5. #985
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,394 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by sibot13 View Post
    Alright, I followed the guide, great guide by the way, but it still seems to lock up when it tries to initialize the device.

    So load CFG Loader with the device unplugged.
    Tell it to select USB Mass Storage Device
    Plug in the hdd and tell it to continue.
    it says retry 1 ... then ok! then just sits there.

    here is a system check update

    Spoiler

    well everything on your syscheck looks good.. you may have to delete the config data and try again. leave the hdd plugged in. if it still doesnt work then it may be the hdd.. make sure to get a 2.0 usb for the best compatibility.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  6. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  7. #986
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    well everything on your syscheck looks good.. you may have to delete the config data and try again. leave the hdd plugged in. if it still doesnt work then it may be the hdd.. make sure to get a 2.0 usb for the best compatibility.
    Yeah I think the hdd compatibility is the problem. I know they have one of the WD drives that is compatible because I almost got that one instead. Thanks for your help.

  8. #987
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    HELP!!

    Hi guys i need some help!.. :s After that I followed this guide (http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html) that is a few games like Mario Galaxy 2, Black ops MH3,they block or do not provide sound ... What can I do? That i need to change the ios of the system? I'll do sysCheck and I wish I could help! Thank you very much

    Cumps

  9. #988
    Junior Member dniMretsaM's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    NE Ohio
    Posts
    1,142
    Thanks
    76
    Thanked 331 Times in 269 Posts
    Quote Originally Posted by peterpan304 View Post
    HELP!!

    Hi guys i need some help!.. :s After that I followed this guide (http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html) that is a few games like Mario Galaxy 2, Black ops MH3,they block or do not provide sound ... What can I do? That i need to change the ios of the system? I'll do sysCheck and I wish I could help! Thank you very much

    Cumps
    Do the sysCheck, then ask for help.
    Quote Originally Posted by sven
    [16:26:34] i'm never sarcastic.
    [16:26:41] feel free to quote me on that.

  10. #989
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    5
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I followed the guide on your site and everything was great until i copied a forwarder DOL to the SD root and install it as file in priiloader.
    Then i set autoboot and return to installed file"NForwarderWiiflow.dol". Now my wii won't start, what can i do? I tried searching but haven´t
    found any help.

  11. #990
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    915
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    This is not the correct place to ask, post your question in the appropriate section thank you
    Last edited by Pob3008; 12-29-2011 at 04:06 AM.

  12. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •