Page 94 of 401 FirstFirst ... 44849293949596104144194 ... LastLast
Results 931 to 940 of 4002

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #931
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Need help - I think my softmod sucks :(

    Hello All

    I am trying to play a new game - wii skylanders - legally bought for my son with all the needed HW. My Wii does not recognize the USB wireless controller

    Your help is highly appreciated !

    Below is my sysCheck results:

    Spoiler

    Last edited by skellinator; 12-26-2011 at 07:45 PM.

  2. #932
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm trying to play a backed up Just Dance 3 from a disc (I know usb would be better but i dont have an external hard drive). I'm in Japan so the wii is Japanese and the dvd-r (TDK brand) is Japanese.
    When I load in Neo Gamma (R9 beta 53) it says IOS requested: IOS=53 and IOS reload block error. It plays but it's in black & white and says Invalid Text everywhere. Any ideas?

    Here's my system check:

    Spoiler


  3. #933
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by jancan21 View Post
    I'm trying to play a backed up Just Dance 3 from a disc (I know usb would be better but i dont have an external hard drive). I'm in Japan so the wii is Japanese and the dvd-r (TDK brand) is Japanese.
    When I load in Neo Gamma (R9 beta 53) it says IOS requested: IOS=53 and IOS reload block error. It plays but it's in black & white and says Invalid Text everywhere. Any ideas?

    Here's my system check:

    Spoiler

    black and whit is because you have an out of region game. What happened to your original retail disc?

  4. #934
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    What happened to your original retail disc?
    I bought it in the states before I moved over to Japan and it got cracked during the move. :/
    Is there any way to get it to work even thought its out of region? Or at least to get the text working? I dont really mind playing in b&w.

  5. #935
    New Member Mjollnir_pt's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi,
    in wiiflow when trying to play Racquet Sports or Klonoa it displays an error message: "set usb failed: -3".
    And my wii is very slow when accessing menu
    im on 4.3E with wiiflow rev417 and the result of syscheckGX cause syscheck freezes after generate report (dont save it anywhere):

    sysCheck GX v1.0.0 by Erik Spyder

    Spoiler



    Any suggestion about what could or should be modified or improved?

    Thanks in advance.



    Last edited by Mjollnir_pt; 12-27-2011 at 02:27 AM.

  6. #936
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by Mjollnir_pt View Post
    Hi,
    in wiiflow when trying to play Racquet Sports or Klonoa it displays an error message: "set usb failed: -3".
    And my wii is very slow when accessing menu
    im on 4.3E with wiiflow rev417 and the result of syscheckGX cause syscheck freezes after generate report (dont save it anywhere):

    sysCheck GX v1.0.0 by Erik Spyder

    Spoiler



    Any suggestion about what could or should be modified or improved?

    Thanks in advance.



    It looks like you have darkcorp installed which could or could not be an issue, but you should use a newer syscheck from my guide. this one doesnt have all the info

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  7. #937
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by Dan.Mastro View Post
    I apologize if I am posting to the wrong place, I am a newbie. I am trying to get Skylanders to work on my soft modded Wii. I do use a USB drive to hold the games and I suspect that it is interferring with the USB device that Skylanders requires. It looks like I need to update IOS223, but my Wii works flawlessly and I don't want to "mess" anything up, just patch enough to support Skylanders. I have posted my configuration below for reference. Thank you in advance for any assistance you can provide.

    Spoiler

    Give this a read
    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...adventure.html

    Quote Originally Posted by kavman8 View Post
    ok. i softmodded this guy around a year ago...all is well in the hdd land of games...Christmas time and kids want to buy new games.(yes i have priiloader set to not update) but can not get orginal games to run..disc channel, neogamma or wiiflow..tried to intstall also in wiiflow....what have i missed in the last year..??? I have used the latest anymod guide and here is my latest sys check. any suggestions or input would be most graciously apprecieated.

    Spoiler

    So what is it doing when you try to play originals? what kind of error? your syscheck looks good.

    Quote Originally Posted by MatsMix View Post
    Hello, first of all i like to thank wiihacks for making and keeping an excellent help for people like me.
    As the newbie that i am i have attemted to softmodd according to a youtube letterbomb for wii 4.3E(didn't know about wiihacks then).
    Luckely i haven´t bricked my wii but i am unable to use usb loader and i lack other useful apps as wiiflow, etc. + i´m not sure if i have the latest updates that is needed.
    My question is if i´m able to use your guide for 4.3E even if i´ve already sofftmodded? What can/should i do?
    I posted my "syscheck" below.

    Spoiler

    Yes you can just follow our guide straight up. Just use the any wii guide in my sig and start from the spoiler "softmods with homebrew installed"

    Quote Originally Posted by sunwers View Post
    Hi,

    I modded my Wii about 2 or 3 years ago and I don't remember what guide I followed. My kids got Just Dance 3 for Christmas and when we tried to play it thru the disc channel it doesn't play. So I tried thru NeoGamma and it played fine. But just by looking thru different threads here I think I may need to update my wii. I haven't done anything to it since I modded for the first time. I downloaded the SysCheck and below is the log. Can someone tell me what I need to do.

    Spoiler



    Thanks,
    Veronica
    Whooa! lol.. thats an old one.

    Try following the any wii guide in my sig. it will update your IOS and cIOS and you'll be good to go in no time.


    Quote Originally Posted by hackil View Post
    Hello All

    I am trying to play a new game - wii skylanders - legally bought for my son with all the needed HW. My Wii does not recognize the USB wireless controller

    Your help is highly appreciated !

    Below is my sysCheck results:

    Spoiler

    follow the any wii guide and then check out
    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...adventure.html

    Quote Originally Posted by jancan21 View Post
    I'm trying to play a backed up Just Dance 3 from a disc (I know usb would be better but i dont have an external hard drive). I'm in Japan so the wii is Japanese and the dvd-r (TDK brand) is Japanese.
    When I load in Neo Gamma (R9 beta 53) it says IOS requested: IOS=53 and IOS reload block error. It plays but it's in black & white and says Invalid Text everywhere. Any ideas?

    Here's my system check:

    Spoiler

    It could be that you are playing an out of region back up..

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. 2 Users Say Thank You to Shift_Lock For This Useful Post


  9. #938
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,828
    Thanks
    893
    Thanked 2,101 Times in 1,484 Posts
    Blog Entries
    13
    make a post in the appropriate section not just anywhere u feel like

  10. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  11. #939
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    shiftlock on disc channel says "unable to read disc" wiiflow...open_dvd failed not as i have worked more with it overnight it seems that the discs don't spin. so my next question is, is there a setting on priloader that would cause this?

  12. #940
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    no.. if the disc isnt spinning then its hardware failure.. it would be you drive dying.. since you have to open it anyhow to fix it you should see if the drive is off track or if something is jammed in it.

    anf FYI - this is where you would post a syscheck.. you can create threads to ask questions if you like/.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •