Page 83 of 401 FirstFirst ... 3373818283848593133183 ... LastLast
Results 821 to 830 of 4009

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #821
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, I am new to hacking and such. I've followed all instructions possible and managed to get Wii Backups working just fine using Usb Loader GX. I've also tried getting Wiiware/VC Games to work using another guide, and while I can get them to show up in Usb Loader GX, I get a black screen and the text "Can't find Loader.dol.

    This file is in the NandGames folder in the root of a Fat32 partition, but it doesn't seem to find it. Putting it on the SD instead doesn't give me the error but just fades to black and nothing.

    I've been trying to figure out if I need to update my IOS's or whatever, but I don't really understand what that means or how to go about it. I've run a SysCheck and here's the results.

    Spoiler



    Any help would be much appreciated, thanks.
    Last edited by Kritter5x; 12-17-2011 at 06:27 PM.

  2. #822
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    canada
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Ca my first Syscheck

    Hi all.

    So this is my first Syscheck post, or really, my first wii-hack related post ever...I've been soft-modding wii's for friends and family for a couple years now, and have never run into any problems i couldn't fix by reading all the help around this site. Now, i've run into a problem that i just can't seem to get by, and i thought i would extend a Huge thank you to you ALL for your years of guidance and help, and to humbly ask......

    WHAT THE HECK IS WRONG WITH THIS WII!

    quick summary before the spoiler.....

    had a wii on system 4.1u. LU65..... did a softmod on it about 8 months ago....everything worked no problem....
    2 weeks ago one my friend installed netflix, and then went to play a disney game, and did some sort of update ( i was not present). Now the system lists as 4.3u, and all my mods were gone....HBC and all my other channels were there, but none would work anymore.

    so...i formatted the wii memory thinking it would take me back to 4.1u...NOPE!!! still on 4.3u

    So ...i went STEP by STEP through the "hack any wii" guide (by mauifrog i think?) and everything went off without a hitch. no errors. nothing....however.....it doesn't matter if i try using a usb stick, or a backup dvd... the will will start the loading process, and then hang on a black screen.
    have tried roughly 75 games now, and none will load.

    Can anyone tell me what i have done wrong? or suggest steps to get this wii up and going?
    a friend of mine that has a bit of experience with wii's says that anytime he runs into something like this, he just downgrades to like 3.2 and does the bannerbomb and has no problems...but i am under the impression this could be very risky.

    Thanks in advance to any and all who offer help .

    Marconius

    Spoiler


  3. #823
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Can someone check my system check report?

    Hi there,
    I followed the guide to "mod any wii", It was great until I hit the USB loader section. I ran in circles for a while and tried several USB loaders. Cfg, GX and Wiiflow. They are all behaving pretty much the same way, I get a black screen after I try to load a game. It seems the problem is in the installed cIOSes? but I'm new to this and have no idea.

    Here is a little of what the system looks now.
    System is an older Wii, had 4.2u now shows 4.1u Drive is a Verbatim 250GB running FAT32
    I have been using USBloader GX the most and was able to Load and play Captain America (PAL) just fine. most games (mario related) just show a black screen.

    Spoiler



    Thanks so much in advance for any input.

  4. #824
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    canada
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Alright. So, I tried to post this once before. but for some reason or another it never appeared. so i will try this again.


    brief summary. had the system soft modd'd playing backups from usb and burnt discs with no problem.
    Not my wii.........the owner tells me the other day, he installed netflix, and it asked about some update. he said no....then his daughter put in some disney game....it asked for an update...she said yes...now the system says 4.3u and hbc/backups don't work.

    I formatted the wii....re-did the mauifrog 4.3 guide. and now when i try and load ANY game..i get a black screen. I have tested over 35 games via usb and disc with usb loader gx, uloader, neogamma, and others. not ONE of them will load.

    I'm brainstorming over my syscheck report, and hoping maybe one of you great folks out there could steer me in the right direction?

    thanks so much!


    Spoiler


  5. #825
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello. I have a problem running wiiflow as a forwarder channel. I checked every guide and searched alot, and nothing solves my problem. So im hoping you can help. Here is my syscheck if anyone can look at it, and tell me what is missing for wii flow, and how could i improve my wii furthermore. Thanks!

    Spoiler

    Last edited by leafberry; 12-18-2011 at 12:09 PM.

  6. #826
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I can't play my Gamecube games anymore =\

    So I just finished playing Skyward Sword, and I figured I would play some wind waker to get more of my zelda fix. I am trying to load an actual copy of the game not a backup.
    But everytime I would try and load the disk up I would get an error saying this.

    Unable to read the disk, check the wii operations manual for help troubleshooting.

    so I figured I would try neogama to see if i could get a more detailed error and it initially it gave me an error message of

    dvd read error 1167

    I ran a dvd lense cleaner through the system several times and eventually neogamma eventually started to recognize the disk but I still can't boot them from the main menu, I don't have any wii games to test either.

    I ran a post system check and here are my details.

    Spoiler



    I really have a hard time working with this homebrew stuff, so if you guys could help me I would be eternally grateful. I would really love a step by step (aka for dummies) explanation of what I need to do to fix this problem as well as what I can do to tune this thing up in general.

  7. #827
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Playing game takes me back to HBC

    Hey guys, I got my wii soft modded and works well with HBC. The issue that I have is that I can download games to my Wii HDD, but when I attempt to play them it takes me back to the HBC. Here is my system dump.

    Spoiler

    Last edited by Jax; 11-19-2012 at 07:51 AM. Reason: Added Spoiler...

  8. #828
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    And I apologize for not getting the thing in spoiler tags, I tried a couple of different ways

  9. #829
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Awcauld, You need to re softmod your wii, follow the Soft Mod Any Wii Guide.
    Look Below in my signature ,There is a link to Soft Mod Any Wii.

  10. #830
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2

    Spoiler

    no worries though.. its a really cheap fix. you could also update 249 and 250
    Last edited by Jax; 11-19-2012 at 07:52 AM. Reason: Added Spoiler...

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  11. 2 Users Say Thank You to Shift_Lock For This Useful Post


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •