Page 74 of 401 FirstFirst ... 2464727374757684124174 ... LastLast
Results 731 to 740 of 4002

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #731
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by onetwothree89 View Post
    "From??? GX?"

    Sorry but I dont understand the question( Imagine that. Right?) I ran the system test from a Hombrew application from my Wii, IOS checker I believe it is entittled. The only thing is see with the letters "GX" is the USB Loader 2.0 GX. I do beileve it says 2.0 but I will double check again. AGAIN, apologizes for not understanding your question
    :/ your answer is below your spoiler/quote... Not above it...
    Last edited by Shift_Lock; 12-08-2011 at 06:07 AM.

  2. #732
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    10
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I followed the instructions that you have provided in the guide; these are the changes in the results I find when I ran the system check again.
    IOS249[56] (rev21006, Info: d2x-v6): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS250[57] ( rev 21006, Info: d2x-v6): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS251[56] ( rev 21006, Info: d2x-v6): Trucha Buug, NAND Access, USB 2.0

    This is what I noticed to be changed. All the other information before was the exact same

  3. #733
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    wbfs manager error occurred while attempting to read the image file from disk

  4. #734
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Could someone take a look at my system? I'm trying to play some of the music games (Guitar Hero 5, Karaoke Glee, etc) but they do not load. I'm using USB Loader GX. I just installed IOS 222/223. I tried to run the games with either of those IOS's and they still just booted to a black screen. Any suggestions?

    Spoiler


  5. #735
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    59
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Having a problem with a relatives Wii I soft modded. Everything about it seems to work except that in the system menu if I click on Configurable USB Loader channel it goes to load and after 5 seconds or so just comes back to the system menu. The only way it loads is to have it automatically load when the Wii is booted up. So to change games I have to completely shut off the Wii and reboot. One important note is that I didn't notice until after the fact that this Wii is ver 4.1U and I wish I had updated to 4.3U before I soft modded. Maybe it doesn't matter. Here is my system check, please review and see if you notice any issues. Thanks

    System Check

    Spoiler


  6. #736
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Update your softmod by following the "softmod any wii" guide,
    and then update GX to the latest revision and see if that works.



  7. #737
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by onetwothree89 View Post
    I followed the instructions that you have provided in the guide; these are the changes in the results I find when I ran the system check again.
    IOS249[56] (rev21006, Info: d2x-v6): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS250[57] ( rev 21006, Info: d2x-v6): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS251[56] ( rev 21006, Info: d2x-v6): Trucha Buug, NAND Access, USB 2.0

    This is what I noticed to be changed. All the other information before was the exact same
    And what was the result of this?
    Quote Originally Posted by bakwudz View Post
    wbfs manager error occurred while attempting to read the image file from disk
    And this has what to do with you posting a system check??

    Quote Originally Posted by apderosso View Post
    Could someone take a look at my system? I'm trying to play some of the music games (Guitar Hero 5, Karaoke Glee, etc) but they do not load. I'm using USB Loader GX. I just installed IOS 222/223. I tried to run the games with either of those IOS's and they still just booted to a black screen. Any suggestions?

    Spoiler

    Try loading these other cIOS as well:
    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...ion-guide.html
    and 223/222 the you loaded are older... I also hope you are using a newer revision of GX

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. #738
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    detroit mi
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us not able to load games

    hello everyone. i got my red wii the other day modded it using guide to softmod any wii, formatted my wii hdd (usb hitachi sd250gb with y cable) using the ntfs guide and this is where i am. the wii recognizes my usb hdd but says pick another partition no games found please help here is my system check:

    Spoiler


  9. #739
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by valarros
    hello everyone. i got my red wii the other day modded it using guide to softmod any wii, formatted my wii hdd (usb hitachi sd250gb with y cable) using the ntfs guide and this is where i am. the wii recognizes my usb hdd but says pick another partition no games found please help here is my system check:

    Spoiler

    Your syscheck is fine.. more than likely is the way you formatted your drive or you failed to set your loader to read from the right place.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  10. #740
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Branson, Missouri, United States
    Posts
    2
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    just checking to see if my sys check looks good. i used modmii to get to 4.0 from 3.3 and than did the system menu x 4.1 i found on here thanks

    Spoiler


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •