Page 71 of 407 FirstFirst ... 2161697071727381121171 ... LastLast
Results 701 to 710 of 4062

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #701
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,289
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,616 Times in 1,927 Posts
    This is a thread to post a syscheck in, not for asking random questions. In short, it is not possible to load gamecube games from usb. If you have any other questions, find the right place to post them, or start a new thread in the Newbies Discussion forum.

  2. #702
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello People I Wanted to Thank Everyone with there advice Bluplant and Shift_lock You guys are helpful

  3. #703
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    You want me to move your post to a more approved and useful area of the forum? We always appreciate good feed-back, when it comes along.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  4. #704
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    What error are you getting when you try to load a retail disc?
    Thanks for replying. I get the "Unable to read the disc. Check the Wii Operations manual for help troubleshooting"

  5. #705
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by onetwothree89 View Post
    I ran, what appears to me, some type of system diagnostic test? On my Wii. I recently aquired my Wii not knowing that it had some modifications to it. It has homebrew channel, a few emulators(snes, nes, N64, etc.) an app to check my system status, and another app that caught my attention called "USB loader". That is going a little of topic so I'll stick to the intent and purposes of this particular thread. This is the information is see posted on the upper right hand corner of my TV screen when running Homebrew Channel from my Wii: 1.0.8....IOS58 v24.32.

    Here is the real information I acquired:sysCheck v2.1.0b13 by Double_A and R2-D2199 ...runs on IOS58 (re 6176).

    Region: NTSC-U
    System Menu 4.0/4.1 U (v54449)
    Priiloader Installed
    Homebew Channel 1.0.8 running on IOS58
    Hollywood v0x21
    Console ID: 135515676
    Boot2 v4
    Found 85 titles
    Found 52 IOS on this console. 6 of them are stub


    IOS3 (rev 65280): Stub
    IOS4 (rev 65280): stub
    IOS9 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS10 (rev 768): Stub
    IOS11 (rev54321) Trucha Bug
    IOS12 (rev 526): No Patches
    IOS13 (rev 1032): No Patches
    IOS14 (rev 1032): No Patches
    BC v6
    MIOS v65535

    Any other information that may be provided I can look up the information for on my system and provide on this thread.
    Thank you for reviewing the information I have provided.
    how about a COMPLETE system check?

    Quote Originally Posted by Auto4life View Post
    long story short i softmodded my wii with failtube files and later found mauifrogs softmod so per recommendation i overwrote the files and am still having issues getting some games to load via hdd. i was hoping someone could look at my system check and provide some advise. so far ive found wii sports zumba2 and COD3 wont play but i haven't checked all my games yet. was using usb loader gx but it quit working when i overwrote with the files in mauifrogs tutorial. usb cfg works but i usually freezes at the loading screen. please help.

    Spoiler

    Your mod is fine.
    with GX you might have to delete it including all the config info and re install the newest version.
    also the games you listed are games that need a little special attention to run.. do a little searching to find the correct cIOS they run from. or just try out different cIOS in the game options screenin CFG.
    Quote Originally Posted by jennvic816 View Post
    hello all. i had my wii soft moded and want to make sure i have all the right stuff to play games, and to be able to acess my main wii menu. my wii goes straight to the cfg menu. i tried running the system check but cant get to my main menu. any help please? thank you so much.
    Have you tried pushing the home button? also I beleive you can get to HBC from priiloader.

    Quote Originally Posted by kobe1 View Post
    Thanks for replying. I get the "Unable to read the disc. Check the Wii Operations manual for help troubleshooting"
    Try cleaning your laser.. if that doesnt work you may need to replace it.. does your drive spin the disc?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  6. #706
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Stockholm, Sweden, Sweden
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi,

    I have a problem: I'm playing TLOZ: Skyward Sword via HDD with USB Loader GX. I'm currently stuck in the area "Sandship" and the problem is every time I try to leave the area the game freezes.
    I ran the systemcheck and these were the results:

    Spoiler


  7. #707
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    10
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [QUOTE=Shift_Lock;619481]how about a COMPLETE system check?

    I'll re run the system check and post the other results here. I wasn't exactly sure what information I would need to provide but after reviewing all of the other reply's to this thread I know now what is missing. Thanks for the reply I'll get back to you with the results

  8. #708
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,354
    Thanks
    218
    Thanked 1,282 Times in 723 Posts
    Quote Originally Posted by AlexanderWG View Post
    I have a problem: I'm playing TLOZ: Skyward Sword via HDD with USB Loader GX. I'm currently stuck in the area "Sandship" and the problem is every time I try to leave the area the game freezes.
    Are you cheating? If so, stop cheating. If not, re-rip the game from the original and try again. What cios are you loading the game with?

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  9. #709
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by AlexanderWG View Post
    Hi,

    I have a problem: I'm playing TLOZ: Skyward Sword via HDD with USB Loader GX. I'm currently stuck in the area "Sandship" and the problem is every time I try to leave the area the game freezes.
    I ran the systemcheck and these were the results:

    Spoiler

    this is a quote from the guide:
    To load this game you'll need one of these cIOS and use USB Loader GX 2.3, CFG USB Loader v70 or Wiiflow R417:
    Note: If you followed the Softmod ANY Wii Guide you can already load the game with cIOS 248 or 250.

    cIOS 249 [56] d2x v6
    cIOS 250 [57] d2x v6

    Install these cIOS with- d2x cIOS v7 Installer v3.1
    The guide is here:
    http://www.wiihacks.com/wii-games/95...ard-sword.html

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  10. #710
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey,
    I get an error 2011 whenever trying to run a wad. Ive tried using MMM (v13.4) to "Install & Patch IOS36" but that too gives error 2011.

    Spoiler


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •