Page 65 of 401 FirstFirst ... 1555636465666775115165 ... LastLast
Results 641 to 650 of 4009

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #641
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Thanks blu

    Ok I will do Mauifrogs tutorial I haven't tried his yet. I was writing down the steps to condense it. For my sanity lol I'm a straight shooter not liking to many details to why. But I hope I can get the GC launcher and USB launcher working at the same time.

  2. #642
    New Member gfear's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    GREECE-BRAXAMI
    Posts
    44
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    The loaders i use is cfg v70 248 & wiiflow v2.1 r228 with usb hdd & sd

  3. #643
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    have you tried changing the IOS the game loads from? not what cfg loads from but the game.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  4. #644
    New Member gfear's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    GREECE-BRAXAMI
    Posts
    44
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    cfg v70 248
    222 ? ios
    223 ? ios
    224 57 ios
    245 37 ios
    246 38 ios
    247 53 ios
    248 55 ios
    249 56 ios
    250 57 ios
    wiiflow v2.1 r228
    249 ios 57

  5. #645
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by gfear View Post
    cfg v70 248
    222 ? ios
    223 ? ios
    224 57 ios
    245 37 ios
    246 38 ios
    247 53 ios
    248 55 ios
    249 56 ios
    250 57 ios
    wiiflow v2.1 r228
    249 ios 57
    Are those ones you've tried?

    Mauis guide updates to CIOS v21d2x6

    but you updated past that to 7?
    Last edited by Shift_Lock; 12-01-2011 at 10:01 AM.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  6. #646
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I think I'm having the same problem. I have a softmodded wii on 4.3, and I just hooked it up for the first time since about March yesterday--it's been packed up in my closet since then. None of the gamecube or wii discs I've tried work now, but I never had any problems with these same discs before. I've tried both retail and backup copies, but nothing works now. In Neogamma, I get the Err(1208) Disc ID error which says that "most likely no dvd-r's possible." On the main wii menu, the discs do not even show up on the disc channel when I put them in the system, and if I try to run them from the menu it just says it's unable to read the disc. Games are still running perfectly fine off my external hdd, but that doesn't help if I want to play gamecube games.

    I should note that I used the d2x-cios-installer yesterday to get Kirby's Return to Dreamland running properly from usb loader. I know very little about this stuff (someone else soft-modded the system before I got it), but maybe that has something to do with it. I've tried searching for a solution online, but have had no luck finding an answer so far. It seems unlikely that that my disc drive would have died while sitting in the closet.

    Here's the system check output. Thanks in advance for any help.

    Spoiler


  7. #647
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Follow the softmod guide in my signature to a T

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. #648
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    You obviously didnt follow a guide from this site.. HBC should be running on IOS58 and where did you pick up IOS136???? and for what reason? lol.. anyhow.. firstly, Newer wii's do NOT play back up discs without a mod chip. older wiis do... so if your wii was built around or after Aug 2009 chances are your drive doesnt have the ability to do so...

    Your softmod could use some updating too.. You should run through the softmod guide in my signature and start from the spoiler tag "soft mods with HBC".. it'll give you the best compatibility and fix a few issues..
    Heya! Thank`s for ur fast answer!
    First of all , I want to say that I found a solution for my problem , I installed d2x cIOS and everything is fine now.
    The original owner messed up this wii file system....

  9. #649
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by baghy View Post
    Heya! Thank`s for ur fast answer!
    First of all , I want to say that I found a solution for my problem , I installed d2x cIOS and everything is fine now.
    The original owner messed up this wii file system....
    Personally I would still get rid of IOS136...

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  10. #650
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,352
    Thanks
    206
    Thanked 1,277 Times in 720 Posts
    Um... +1 ?

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  11. 1 User Says Thank You BluPhant For This Useful Post


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •