Page 62 of 402 FirstFirst ... 1252606162636472112162 ... LastLast
Results 611 to 620 of 4015

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #611
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My System check results

    Spoiler




    My issue is that i was trying to load a game yesterday (call of duty) and i read that with ios 249, it would stay on the loading screen which it did however ios250 would work. so stupid me went and loaded ios 250 and uninstalled ios 249. When i open neo gamma R7 i get an issue on my screen " you are not using ios249 if you know what you are doing ,@all others: Install a cios. press any button"
    When i come to the launch game screen the IOS is 36 (Rev 3094) which should be ios249. Anyway i launch the game i get "DVD Error (1101) no cios.

    When i go into WAD Batch Installer i get on the screen "CIOS249 not found. Now trying to install cios249" When i press A to install, onscreen "ERROR! (RET =-1035) "

    I have the cios249 file saved in my WAD Folder.

    I loaded neo gamma r9 beta 51 however it displays " DVD-R = NO CIOS"

    What am i doing WRONG?
    Last edited by peire; 11-28-2011 at 04:52 AM.

  2. #612
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help - Can't play some games

    My System check results

    Spoiler


    please let me know if I need anything else (cios)
    Last edited by peire; 11-28-2011 at 04:51 AM.

  3. #613
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,394 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by nvious62 View Post
    i have a wii that will play back up disc. i recently used the mod any wii guide on here and everything went just as the guide instructed but it wont play my back up disc any more can anyone help me with this here is a syscheck to

    Spoiler

    You should be fine. try the new neogamma to load backups.

    Quote Originally Posted by elazari View Post
    All is fine,
    I have a mod chip, and dont have any problems but one!
    I cant get channel forwarder for wiiflow to run, its just taking me back to main screen (yes its in the right place).
    its works perfectly from homebrew channel, my version is r304 cios 224.
    and one last thing, Ill be glad if someone can point on something thats generally wrong with my syscheck..
    Thanks!


    Spoiler

    If it aint broke dont fix it. You may need a newer revision of wiiflow or the cIOS it needs to run from. your cIOS looks good though. when was the last time you updated your modchip?


    Quote Originally Posted by alan1812 View Post
    My System check results

    Spoiler




    My issue is that i was trying to load a game yesterday (call of duty) and i read that with ios 249, it would stay on the loading screen which it did however ios250 would work. so stupid me went and loaded ios 250 and uninstalled ios 249. When i open neo gamma R7 i get an issue on my screen " you are not using ios249 if you know what you are doing ,@all others: Install a cios. press any button"
    When i come to the launch game screen the IOS is 36 (Rev 3094) which should be ios249. Anyway i launch the game i get "DVD Error (1101) no cios.

    When i go into WAD Batch Installer i get on the screen "CIOS249 not found. Now trying to install cios249" When i press A to install, onscreen "ERROR! (RET =-1035) "

    I have the cios249 file saved in my WAD Folder.

    I loaded neo gamma r9 beta 51 however it displays " DVD-R = NO CIOS"

    What am i doing WRONG?
    your wii needs help.. severe help.... Follow the softmod any wii guide in my signature. all of it..


    Quote Originally Posted by ultraarcade View Post
    My System check results

    Spoiler


    please let me know if I need anything else (cios)
    It looks good.. a lot more than I would put in there but it looks good.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  4. #614
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    11
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    New WiiFlow 3 issue

    I updated my wiiflow to the newest version as I am planning to swap my usb drive to fat32 or NTFS next week.(Current drive is PT1:Fat32/PT2:WBFS)
    Some time when I click home button in a game to reset / return to loader screen goes black and i have to hard power off. Do I have IOS issue?
    I did install d2x v7b1d WAD Pack as needed for the new wiiflow.



    Spoiler

    Wii PAL 4.2e
    SERIAL : LEH2476XXXX
    The Wii has a RVL-001(EUR) model number and is produced for the European market. The copyright year is 2006.

    NOW with softmod thanks guys!

  5. #615
    New Member BlackBaron's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    61
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Followed this guide: http://www.wiihacks.com/tutorial-archives/24839-softmod-any-4-2-wii.html
    Step 3 was where I got errors, none of the stuff that was supposed to install ended up installing.

    Edit:
    Error is, while installing 'titles' through MMM none of them would successfully install and it would have this
    'ERROR: ES_AddTitleStart (-1012)

    Used 'final beta 10' from this guide: http://www.wiihacks.com/other-faq-guides-tutorials/85723-guide-how-run-post-system-check.html


    S
    ys checks:
    Sys Check 1.PNG

    Sys Check 2.PNG

    EDIT:
    So while on an old verz. of Homebrew I had... An update option occurred... I ended up updating it, but whenever I go to install HBC now it fails and this number shows up
    FAILED (-1040001012)

    Any ideas?...

    //
    Last edited by BlackBaron; 11-30-2011 at 06:45 PM.

  6. #616
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    If it aint broke dont fix it. You may need a newer revision of wiiflow or the cIOS it needs to run from. your cIOS looks good though. when was the last time you updated your modchip?
    My wiiflow is the latest and my cios 222-224 and 246-251 too.

    Ive never updated the chip for one reason: i dont remember which one is it.. to many years passed..
    any way to find out that dont include a screw driver??
    Im pretty sure its wiikey or d2pro.
    And how its gonna help btw?
    Last edited by elazari; 11-28-2011 at 08:35 PM.

  7. #617
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Please, can someone check my System?

    Hi!

    I'm new here, but I hope someone can help me. I already posted this in the "Zelda Skyward Guide", but nobody answered. I thing this is the right place, not that.

    My Wii is old and Hardmoded with WiiKey. Most of the time I play with DVD backups but I did the Softmod months ago to play Pikmin 2 PAL (it is working perfect using a 8GB zipdrive). I tried to run Zelda Skyward Sword with no luck. I tried to fix this based on information from other websites, before I found WiiHacks. I followed the "Guide: Softmod ANY Wii" step by step, tried the latest version of Wiiflow, USB Loader GX and Neogamma (with a physical DVD copy). Then I read about changing the DOL to play the video and I did it (I played Red Steel 2, so it wasn't necessary, but I did it anyway). I read that it wasn't necessary to instal cIOS 249 d2x in the Zelda Guide after using the "Guide: Softmod ANY Wii", but I did it anyway. Nothing is working. When I select the game in the loader all I see is a black screen.

    Please, can someone check my System to see if is there something missing? I don't know what else I can do. I spend Saturday and Sunday trying to figure this out.

    Thanks!

    Spoiler


  8. #618
    New Member Sebar's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    21
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    On a Wii any disc can run from the Disc Channel as well as from HD with USB Loader. Obviously HBC is also installed.

    Can somebody help me by answering these questions:-
    1) Can I use "Guide Softmod Any Wii" on this wii
    2) Is this Wii Softmod or Hardmod

    I have a feeling that is softmod and CIOSCORP/DARKCORP since discs are played from Disc Channel, but I need a professional reply by going through the SYSCHK

    Spoiler



    Thanks in advance

  9. #619
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help with softmodded 4.3u to install Wads.

    Softmodded my Wii 4.3U. Used the Letterbomb to softmod it.
    It is a black Wii so I know it won't do backups, unfortunately, but I am trying to figure out how to get the wiiware, wads, vc, etc to work on it. I try to get them installed and gives errors. Any help would be great.

    Spoiler


  10. #620
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    system update

    new here. wanted to find out if my wii is upto date

    Spoiler


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •