Page 60 of 401 FirstFirst ... 1050585960616270110160 ... LastLast
Results 591 to 600 of 4001

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #591
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    68
    Thanks
    25
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    QUOTE=cjizzle;615495]Looks good to me! [/QUOTE]

    One final question if I may - I have been reading about installing IOS58 - (something from 4.3?) I thought I did install something for usb2 support a while ago...I run CFG usb loader - and some posts say it should be installed.

    1) Do I have it installled?
    2) if not should I?
    3) Whats this stuff about setting an option in CFG loader to write game log to Nintendo - as if you played the game off of disk?

    Thanks again

    Spoiler


  2. #592
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    21
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    If you did that all the games that were working before would stop working. Some games need different cIOS to run correctly. Your 248 is the most compatible. Some need 250. Just make sure on games that need a different cIOS you change it in the individual game's settings and save it. You will not have to keep changing it every time you load them.
    Ok thanks heaps for all your help, I was concerned it would reset everytime I reload.
    When you say change them in the individual game settings, is that through Configurable USB Loader? Where I changes them before?
    You have the option of playing the game or Options.
    Thats the only place I am aware of thats all.

    Thanks

    EDIT: Sorry I figured it out, was just having another "blonde" moment.
    Dont worry about explaining lol
    Thanks for your help, You guys are awesome!
    Last edited by exilus00; 11-25-2011 at 03:05 PM.

  3. #593
    New Member SuperSlayer's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    26
    Thanks
    13
    Thanked 6 Times in 3 Posts

    Curious kids got to the goods...

    The kids fessed up and admitted they did some stuff to the wii, but couldn't remember what. So far, most things work, but wanted to post a Syscheck to get an experts opinion on what looks 'off' given the setup.

    Spoiler



    The homebrew works, MMM works, priiloader works, USBLoader GX 2.3 works and most games (a few don't which is why they admitted what they did..they broke it) Before I go into figuring out how to fix a game, I'd like to know that all the IOS's and stuff look normal. I followed MauiFrogs Mod any wii 4.3 a year ago, and updated the softmod about a month ago, which is why the SM says 4.1.

  4. #594
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,825
    Thanks
    892
    Thanked 2,095 Times in 1,482 Posts
    Blog Entries
    13
    Syscheck looks normal, what r the issues u r having?

  5. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  6. #595
    New Member SuperSlayer's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    26
    Thanks
    13
    Thanked 6 Times in 3 Posts
    Some black screens when loading a few games, Supermario galaxy 2, wii sports and resort,...SSX is a little bonkers. Glad to hear that the syscheck is good and that they didn't do anything TOO terrible

  7. #596
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,825
    Thanks
    892
    Thanked 2,095 Times in 1,482 Posts
    Blog Entries
    13
    Some of them are problematic games - look at the guide for problem games in my signature

  8. #597
    New Member SuperSlayer's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    26
    Thanks
    13
    Thanked 6 Times in 3 Posts
    Thanks Pob3008, on my way!

  9. #598
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, I just soft modded my Wii, it seems to work fine, but when i try to load a game it shows Error 001. Is there something I'm missing to install to get this fixed?? Im trying to play Kirby Epic Yarn and also Zelda Skyward Sword. Any help is greatly appreciated.

    Here is my log: (its in spanish, btw)

    Spoiler


  10. #599
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,825
    Thanks
    892
    Thanked 2,095 Times in 1,482 Posts
    Blog Entries
    13
    Playing from disc or usb?

  11. #600
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OH sorry, I'm playing both from disc. The Wii can handle backups, i tried a Paper Mario and for whatever reason it did work. I tried both games on Neogamma, and i get the same error. Maybe something i did wrong? Wasn't error 001 supposed to be fixed already?
    Last edited by joshuaelliot; 11-26-2011 at 12:12 AM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •