Page 34 of 400 FirstFirst ... 2432333435364484134 ... LastLast
Results 331 to 340 of 3999

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #331
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Preach On, Brother Blu! You and I are singing the same tune to the unwashed, it would seem...


  2. #332
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Hello

    I am a semi-newb getting back into the scene now.. I have softmod on my newly purchased wii going, but when running all backed up games, the game freezes or goes to a black screen a few minutes into play (Especially during cut scenes, like the long one at the beginning of Super Mario Galaxy, or the opening theme video on Sonic Colors). I have tried with several different loaders (loader gx, cfg, wiiflow, etc) All games in question run just fine with the retail discs, and all other homebrew runs just fine also; so I cannot figure out the cause for the problem. Here is my sys check:

    Spoiler



    Again I am sort of a newb so this sys check may show that lol. Any suggestions are greatly appreciated~! Thank you in advance!

  3. #333
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    That's not a softmod following mauifrog's "Softmod ANY Wii" guide. Redo your softmod in the proper way --- look here.

  4. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  5. #334
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,172
    Thanks
    1,437
    Thanked 2,544 Times in 1,880 Posts
    Sounds like your HDD is going into power saving/sleep mode. Make sure that is disabled. Your syscheck shows that you could probably do a cIOS update, but I do not believe that is the source of your problems.

  6. #335
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,350
    Thanks
    206
    Thanked 1,276 Times in 720 Posts
    @artist- Presuming you're talking about freezing from USB during gameplay, the most likely culprit is your hard drive. See if it has any power management features, and if so turn them off. If you have a 4 or 8 gig usb stick, you can follow the http://www.wiihacks.com/recommended-...g-playing.html FAT32 guide to prepare & try your game.

    As a second idea, your softmod IS out of date, but not terribly so. You'd do well to do Mauis anywii guide (beginning to end, use the homebrew channel already installed option). The newer cIOSes in this guide do a better job with more hard drives as well.

    Follow up on those two things and report back. Good luck!

    -blu
    Last edited by BluPhant; 11-10-2011 at 04:38 PM. Reason: WTH, I'm the third person to post? Y'all can go.... ya. :)

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  7. 1 User Says Thank You BluPhant For This Useful Post


  8. #336
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Rev 21 with wrong base can wreak havoc on a Wii. Also, the stubbed 222/223 isn't right. If it was mauifrog's (it is close, mind you) this user certainly tampered with it. He also didn't mention which cIOS he was using --- that could be a factor as well.

  9. #337
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you all for your quick responses! I will take a look at the guides suggested - also I just realized that my 8GB USB does have sleep off; however it is formatted in NTFS which I know is not correct so I will be fixing that as well. Will report back thx again everyone

  10. #338
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Can anyone help me if i need it... would like to play MW3

    Spoiler


  11. #339
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,350
    Thanks
    206
    Thanked 1,276 Times in 720 Posts
    @paulvickery1 Run mauifrogs guide start to finish. Your softmod is .... lets just say lacking. There are so many things wrong I don't know where to start. Running the softmod guide will set everything to right.

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  12. #340
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    @paulvickery1
    you might also consider removing darkcorp

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •