Page 338 of 401 FirstFirst ... 238288328336337338339340348388 ... LastLast
Results 3,371 to 3,380 of 4009

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #3371
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,250
    Thanks
    1,472
    Thanked 2,593 Times in 1,912 Posts
    Quote Originally Posted by pyrocide View Post
    I am trying to get Dios Mios and Nand emulation working and need to verify that my system is able to do so in its current state. Just finished running through the Softmod any wii guide less than a week ago.

    Spoiler



    Thanks
    /pyro
    Syscheck looks good!

    Quote Originally Posted by robban666 View Post
    Hi! Can someone please help me and tell me what I should update or delete to optimize my wii please, I can't play any wiiware.

    Spoiler

    Follow the Softmod ANY Wii guide, link is below in my sig. Make sure you do the IOS Update included in that guide as well.

  2. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  3. #3372
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Alright so I'm trying to get USB Loader GX to work properly but it keeps giving me error #001 with some games, or won't load at all. Really confused about this and even did a bootmii restore since I thought I may have messed something up while trying to fix my softmod recently after Skyward Sword broke it. Any help would be greatly appreciated.

    Spoiler


  4. #3373
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,403
    Thanks
    374
    Thanked 1,070 Times in 912 Posts
    I'm not exactly sure what happened to your system, but your hermes cIOS's are stubbed out and you're missing over half of the d2x cIOS's.

    I'd suggest you hit Chapter 2 of the Softmod Any Wii guide (link in my sig) and run through that to get things current. If you choose to downgrade your menu to 4.1, be sure to reinstall and configure priiloader.

    Click Below for recommended Links


  5. #3374
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Alright did as you said and went through Chapter 2 with no problems, but some games (presumably dual-layered since those are what I've been launching that aren't working) still refuse to run.

    Spoiler


  6. #3375
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,403
    Thanks
    374
    Thanked 1,070 Times in 912 Posts
    Quote Originally Posted by Arfy View Post
    Alright did as you said and went through Chapter 2 with no problems, but some games (presumably dual-layered since those are what I've been launching that aren't working) still refuse to run.

    Spoiler

    Do they work if you play the game off of disk directly? If so, it may just be a bad rip and you'll have to re-rip it using the USB Loader of your choice.

    Click Below for recommended Links


  7. #3376
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im a newbie and my USB Loader Gx is saying failed to load needs cios 222 or 245-250 to work properly. Also another problem is when I plug in my SD card before the wii starts it goes into the mod manager.

    Spoiler


  8. #3377
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    plymouth uk
    Posts
    18
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hope i done this right all confusing can some one check this cheers
    Doug

    Spoiler


  9. #3378
    Junior Member dniMretsaM's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    NE Ohio
    Posts
    1,142
    Thanks
    76
    Thanked 331 Times in 269 Posts
    Quote Originally Posted by davidr View Post
    Im a newbie and my USB Loader Gx is saying failed to load needs cios 222 or 245-250 to work properly. Also another problem is when I plug in my SD card before the wii starts it goes into the mod manager.

    Spoiler

    All your cIOS are stubbed. Follow the Softmod Any Wii guide (link in my sig) and that'll fix you up.

    Quote Originally Posted by dougvcd View Post
    hope i done this right all confusing can some one check this cheers
    Doug

    Spoiler

    You've got some out of date/missing cIOS. You can update all your stuff by going through the Softmod Any Wii guide (link in my sig).
    Quote Originally Posted by sven
    [16:26:34] i'm never sarcastic.
    [16:26:41] feel free to quote me on that.

  10. #3379
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Illinois
    Posts
    16
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Spoiler

    Last edited by llaffer; 03-23-2013 at 05:12 PM.

  11. #3380
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,403
    Thanks
    374
    Thanked 1,070 Times in 912 Posts
    Most of the cIOSs are stubbed out and you don't have Priiloader installed.

    Go through chapter 2 of the Softmod any wii guide (link in my signature) to install the Mod Pack and Priiloader as indicated in the guide. Don't forget to configure priiloader per the guide's suggestions.

    Click Below for recommended Links


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •