Page 334 of 400 FirstFirst ... 234284324332333334335336344384 ... LastLast
Results 3,331 to 3,340 of 3999

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #3331
    New Member theaskinman's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    FL,USA
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    syscheck 2.1 b19 freeze

    tring to sys check my wii and installed syscheck v2.1 b19 it freezing on
    testing iso55 vulnerabilities...

  2. #3332
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having problems with cutscenes in kirby's return to dreamland, i tested it with cfgusb loader v70 and wiiflow 4.1.1 and usb loader gx, it only worked with usb loader gx i used maulfrog's latest softmod and my wii is 4.3U heres the syscheck, i dont think my softmod is rite anyway

    Spoiler

    Last edited by VictiniStar101; 02-23-2013 at 04:28 PM.

  3. #3333
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,234
    Thanks
    355
    Thanked 1,021 Times in 871 Posts
    The syscheck looks fine. Are you trying to use CFG v70? Or v70r?? (something?)

    The latest version is v70r51 (link to it is in my signature).

    What happens during the cut scenes that is flawed?

    Click Below for recommended Links


  4. #3334
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,825
    Thanks
    892
    Thanked 2,095 Times in 1,482 Posts
    Blog Entries
    13
    Quote Originally Posted by sanja141 View Post

    Spoiler

    What issues are u having?

  5. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  6. #3335
    New Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    7
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    first time posting so be kind,im trying to play the we sing games.ive intslled the d2x posted on here followede intructions but cant seem to get it working just want to know if im doing something wron or there is somethin missing in my system thanks

  7. #3336
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,825
    Thanks
    892
    Thanked 2,095 Times in 1,482 Posts
    Blog Entries
    13
    Have u tried to load it with cios 223?

  8. #3337
    New Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    7
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i havent,and im not that clued up the moment but would i use the d2x installer with that,and thanks for the fast replys.

  9. #3338
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,825
    Thanks
    892
    Thanked 2,095 Times in 1,482 Posts
    Blog Entries
    13
    Quote Originally Posted by sanja141 View Post
    i havent,and im not that clued up the moment but would i use the d2x installer with that,and thanks for the fast replys.
    No, u already have the required cios to play the game. U need to boot up your wii and go to your usb loader and each game has individual setting to change what cios they will run on, the default is usually 249 but in this case u wish to change it to 223.

    If u still have trouble after this post u must create a new topic in the appropriate thread

  10. 2 Users Say Thank You to Pob3008 For This Useful Post


  11. #3339
    New Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    7
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    will do thanks for ur time and advice.

  12. #3340
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    help please? I am trying to copy new games, and it seems as though the process is complete. however if I go to my games through homebrew I can see the title, but when I click to play it, it just loops me back out. If I go directly in through USB Loader GX the titles do not even show up?

    Spoiler

    Last edited by Jax; 02-24-2013 at 04:34 AM. Reason: Fixed Spoiler...

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •