Page 330 of 405 FirstFirst ... 230280320328329330331332340380 ... LastLast
Results 3,291 to 3,300 of 4047

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #3291
    New Member robertserrao's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    22
    Thanks
    24
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi. I would like to know if everything's ok with my Wii softmod.

    Thank you for your time!

    Spoiler


  2. #3292
    Junior Member dniMretsaM's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    NE Ohio
    Posts
    1,142
    Thanks
    76
    Thanked 331 Times in 269 Posts
    Quote Originally Posted by robertserrao View Post
    Hi. I would like to know if everything's ok with my Wii softmod.

    Thank you for your time!

    Spoiler

    Looks good. You're all set.
    Quote Originally Posted by sven
    [16:26:34] i'm never sarcastic.
    [16:26:41] feel free to quote me on that.

  3. 1 User Says Thank You dniMretsaM For This Useful Post


  4. #3293
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi i have followed the mod any wii guide and the ... wiiflow is running but some games crash on load like: okami and wii mario kart
    the thing is that i havent done anything with my wii in the last years (it was softmoded before and is also hardmoded with a homemade chiip(i think))
    thats why i followed the the above mentioned guides from a-z (except updating my system menu, since it was optional and i could not check the md5)
    but i am not sure if i installed all necessary ios and i hope thats why i am having issues.


    Spoiler



    thanks in advance

  5. #3294
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,534
    Thanks
    393
    Thanked 1,102 Times in 939 Posts
    Syscheck looks good as far as I can tell. You may have to try deleting and re-ripping the games off of your game disks via the USB Loader to get a clean rip.

    Click Below for recommended Links


  6. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


  7. #3295
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    Syscheck looks good as far as I can tell. You may have to try deleting and re-ripping the games off of your game disks via the USB Loader to get a clean rip.
    okay thanks do regions matter because i only have some imported games with ntsc/jpn regions and my wii is pal, i am not up to date whether that still / ever worked
    thanks though ^^

    edit: wait i remember it should just might need to modify the video settings in the usb loader, i think

  8. #3296
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,534
    Thanks
    393
    Thanked 1,102 Times in 939 Posts
    Priiloader should be set to break region-locking, then any disk should be readable by the loaders to rip to the hard drive. Then make sure that you tell your loaders on the non-PAL games to "Force PAL" resolution.

    Click Below for recommended Links


  9. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


  10. #3297
    New Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    USB Loader GX not reading disk. Does not show IOS error when loading.

    My USB Loader GX stopped working for some reason. It loads but won't read my USB drive. At first it showed an error saying I needed IOS 222, 249 or 250, which I had installed previously. I reinstalled the IOS and updated USB Loader GX. I think I did at least. Here is my System Check.

    Spoiler


  11. #3298
    New Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Am i doing alright?

    Hi all. I've followed the softmode any wii guide, but i still can't seem to load any game, and some of my apps freeze (no wiimote lights flashing, app doesn't fully load... The screen isn't black, but it won't let me do anything) when i open them, and i need to do a hard restart of my wii to get out of them. Please help me out and see if i'm missing something?

    Thank you all in advance.

    If it makes any difference, i'm using a Mac, installing my apps on a SD card and have my games on a HDD.


    Spoiler


  12. #3299
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,534
    Thanks
    393
    Thanked 1,102 Times in 939 Posts
    Quote Originally Posted by odddeveloper View Post
    My USB Loader GX stopped working for some reason. It loads but won't read my USB drive. At first it showed an error saying I needed IOS 222, 249 or 250, which I had installed previously. I reinstalled the IOS and updated USB Loader GX. I think I did at least. Here is my System Check.

    Spoiler

    Your cIOS files are still mostly stubbed. Look at the "Softmod Any Wii" guide in my signature and go through chapter 2 to get them current.

    Quote Originally Posted by tkrex View Post
    Hi all. I've followed the softmode any wii guide, but i still can't seem to load any game, and some of my apps freeze (no wiimote lights flashing, app doesn't fully load... The screen isn't black, but it won't let me do anything) when i open them, and i need to do a hard restart of my wii to get out of them. Please help me out and see if i'm missing something?

    Thank you all in advance.

    If it makes any difference, i'm using a Mac, installing my apps on a SD card and have my games on a HDD.


    Spoiler

    Which apps do this? Are these older apps and you have newer remotes that the app don't know how to handle? If so, either see if there are updates to the apps or find an older remote (one without Motion Plus).
    Last edited by llaffer; 02-11-2013 at 05:12 AM.

    Click Below for recommended Links


  13. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


  14. #3300
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Following guide to unmod a softmodded wii. Getting stuck with Trucha bug still on a few IOS spots. Any ideas to finish the job. Here is my syscheck:

    Spoiler



    Sorry for posting here. I meant to be in another thread.
    Last edited by BigNebraskaFan; 02-12-2013 at 07:35 PM. Reason: Sorry for posting.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •