Page 315 of 407 FirstFirst ... 215265305313314315316317325365 ... LastLast
Results 3,141 to 3,150 of 4062

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #3141
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    11
    Thanks
    24
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Spoiler



    here is after I install new d2x via wii mod batch install, but still wiiflow goes to black screen. tried several downloads of new 4.1 and even 1.1, still freezes.

    Thank you for taking the time to look at this much, much, much appreciated!

    ilovemynintendowii

  2. #3142
    Jax
    Jax is online now
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,695
    Thanks
    3,232
    Thanked 1,345 Times in 1,121 Posts
    Your Welcome!
    Everything looks Good Now.

    Have you tried any other loaders and is your HDD on the Compatibility List?
    Link to Usb Compatibility List.
    Also have a look here...Black Screens & Freezes etc.

  3. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  4. #3143
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Jax View Post
    [/sp]
    Your soft mod is way outdated.
    Follow the Soft Mod any Wii Guide, Link is at the bottom of my signature.
    Start from Soft Mod with Homebrew Channel Installed.
    Please read the Guide a few times then proceed.
    Thanks for your reply and a speedy one it was

    I have put the files to sd and it lets me load hack mii only... I have installed the homebrew channel and bootmii as boot2 and even managed to make a nand backup in bootmii and put on my PC but not being able to use Wiimod is stopping me installing the modpack i know its because the wiimod isnt allowing me to install the wads just cant figure why i cant get on it ?

    when i select wiimod the screen goes black and stays black. the wii remote stays lit.

    i did a new syscheck to see if theres any clues at all ?


    Spoiler


  5. #3144
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi I resoftmodded my Wii and whenever i click on neogamma the game just reloads to the system menu. Any help would be great

    Spoiler

    Last edited by nightstah; 01-17-2013 at 01:54 PM. Reason: SPOILER FAIL

  6. #3145
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,719
    Thanks
    1,893
    Thanked 4,390 Times in 3,684 Posts
    Blog Entries
    5
    @macka: Your post isn't clear, nor does it belong in this thread. I don't see a SysCheck issue, I see a softmod issue (which following logic, goes in the "Softmod ANY Wii" guide --- ya know?)

    Edit: macka: that's an extremely OLD softmod you have there.. cIOS 249 Rev 8????

    @cpdc: Um, spoiler fail there guy. I have fixed your post. You DO have your SD card in the Wii when you're launching NeoGamma, right? And you did install the last download pack to your SD card, correct? If you neglected to do so, you'd simply have the forwarded (quasi-channel) and not the loader itself. Pretty much same for forgetting to have the SD card in the slot...
    Last edited by nightstah; 01-17-2013 at 01:56 PM.

  7. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  8. #3146
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok sorry about that i originally posted a sys check and Jax answered it with where i should start in the guide. I tried to do that and for some reason only the Wiimod app isnt working.
    I can see the spoiler i put in my post its at the bottom ? but never mind i will post it in the softmod any wii thread then.

    sorry

  9. #3147
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,719
    Thanks
    1,893
    Thanked 4,390 Times in 3,684 Posts
    Blog Entries
    5
    I amended/edited to say "I don't see a SysCheck problem, I see a Softmod problem." I agree, leaving out a word can make a big difference. You can try what's suggested in this post instead. It's for Multi Mod Manager (aka MMM) rather than WiiMod. I hoped you installed what the guide advised you first (that could be your problem if you didn't).

  10. 2 Users Say Thank You to nightstah For This Useful Post


  11. #3148
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah i realised id made the fail with the spoiler and went to edit it but you had done it already , yes i have run neo gamma with the sd card in, i will try to update now as i think i used the original softmod pack and will let you know the results

  12. #3149
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    11
    Thanks
    24
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks again for looking,
    found out my hdd is no bueno toshiba canvio...weird thing is when i first modded it i got black ops to work but then tried the next day just quit, 197 games and I have so many to test it takes forever, so i hope the d2x-v8final takes care of the loading by detecting the auto ios lookup.

    trying new hdd WD My Passport 500GB Portable External Hard Drive Storage USB 3.0 Black (WDBKXH5000ABK-NEWM) with the problematic games first then load up all 197. I will keep you posted.

  13. #3150
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,719
    Thanks
    1,893
    Thanked 4,390 Times in 3,684 Posts
    Blog Entries
    5
    @cpdc: understood

    @ilovemynintendowii: is there actually 1. A question there; 2. That somehow relates to this thread. I'll make it pretty simple: I don't see either.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •