Page 312 of 401 FirstFirst ... 212262302310311312313314322362 ... LastLast
Results 3,111 to 3,120 of 4001

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #3111
    Junior Member dniMretsaM's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    NE Ohio
    Posts
    1,142
    Thanks
    76
    Thanked 331 Times in 269 Posts
    Quote Originally Posted by Jax View Post
    You are talking about two different Glitches.

    The glitch you pointed out was the one where it would see HBC 1.1.2 as HBC 1.0.0 running on ios 0 and yes you did bring that to my attention.

    The glitch that I was talking about is in-fact the one that CJizzle put me on to....where it see's HBC as 1.0.0 and see's the Hermes as a higher rev/ver then what is actually installed.
    Ah, ok. Thanks for clearing that up. I wasn't aware of that and since it has similar symptoms I (obviously) got confused. Sorry about that, I'll remember it for next time.
    Quote Originally Posted by sven
    [16:26:34] i'm never sarcastic.
    [16:26:41] feel free to quote me on that.

  2. 1 User Says Thank You dniMretsaM For This Useful Post

    Jax

  3. #3112
    Junior Member dniMretsaM's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    NE Ohio
    Posts
    1,142
    Thanks
    76
    Thanked 331 Times in 269 Posts
    Dear Jax,

    I would like to apologize for contradicting and criticizing you. I realize that it was entirely uncalled for and I will not do it again. One of the things that I like so much about this site is the amount of respect that the staff and members have for each other. I have been a member of a few communities where that is not the case, and it's not a pretty picture. I'm sorry that I did not give you the respect that you deserve both as a staff member and as a community member.

    Thank you for all that you do,
    dniMretsaM
    Quote Originally Posted by sven
    [16:26:34] i'm never sarcastic.
    [16:26:41] feel free to quote me on that.

  4. 5 Users Say Thank You to dniMretsaM For This Useful Post


  5. #3113
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Please check my syscheck.

    Spoiler

    Last edited by Jax; 01-12-2013 at 03:18 PM. Reason: Fixed Spoiler..

  6. #3114
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by morashid679 View Post

    Spoiler

    Everything is good with your system check.

    dniMretsaM,Thank You!! And am sorry as well if I came off wrong or disrespectful.Lets put it behind us.
    Last edited by Jax; 01-12-2013 at 03:33 PM.

  7. 2 Users Say Thank You to Jax For This Useful Post


  8. #3115
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Thumbs up

    Just to wrap this up, here is the result again (this time in English) with sysCheck v2.1.0b19, the newest version. I have not modified my Wii in any way and, as you can see, the HBC is indeed 1.1.0. Thanks to everyone who chimed in.

    Spoiler


  9. 1 User Says Thank You gonzus For This Useful Post

    Jax

  10. #3116
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by gonzus View Post
    Just to wrap this up, here is the result again (this time in English) with sysCheck v2.1.0b19, the newest version. I have not modified my Wii in any way and, as you can see, the HBC is indeed 1.1.0. Thanks to everyone who chimed in.

    Spoiler

    Everything is good.

  11. #3117
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Please help! None of my games run from USB Hard Disk

    I recently modded my Wii because my kids are destroying the discs and want to store the games on HD or make backups. I followed the excellent instructions in the tutorial and everything appeared to work great. I was able to load several games from disc to a WD My Book 1TB USB Drive (it was listed as compatible). The games appear in all of the loaders but cannot run. For example, MarioKart lets me select the license and single player and then goes to a black screen. Some of the other titles do not get past the intro screen. All of the games show the intro screen and play the intro music, but none work. I checked to make sure that the drive is not going to sleep. Can someone please help with this.

    Here is the syscheck

    Spoiler


  12. #3118
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by Blanker14 View Post
    I recently modded my Wii because my kids are destroying the discs and want to store the games on HD or make backups. I followed the excellent instructions in the tutorial and everything appeared to work great. I was able to load several games from disc to a WD My Book 1TB USB Drive (it was listed as compatible). The games appear in all of the loaders but cannot run. For example, MarioKart lets me select the license and single player and then goes to a black screen. Some of the other titles do not get past the intro screen. All of the games show the intro screen and play the intro music, but none work. I checked to make sure that the drive is not going to sleep. Can someone please help with this.

    Here is the syscheck

    Spoiler

    Syscheck looks good. I would guess its some sort of drive issue. Try a few games on a different USB device and see what happens. A thumb drive will do for troubleshooting.

    Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using WiiHacks

  13. 1 User Says Thank You skellinator For This Useful Post

    Jax

  14. #3119
    661
    661 is offline
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    44
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Syscheck for dios mios compatibility

    Like the title says... everything is working well for me except gamecube usb loads. Have a conversation going in the guide thread for gxloader + dm. Everyone has been very patient with me... thus far. Thanks in advance for helping out.


    Spoiler


  15. #3120
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    153
    Thanks
    3
    Thanked 38 Times in 34 Posts
    Quote Originally Posted by 661 View Post
    Like the title says... everything is working well for me except gamecube usb loads. Have a conversation going in the guide thread for gxloader + dm. Everyone has been very patient with me... thus far. Thanks in advance for helping out.


    Spoiler

    Syscheck is fine. Your issue may be your hdd. Best to test dios mios with a usb flash/pen drive to see.

  16. 1 User Says Thank You BxLgnd For This Useful Post

    Jax

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •