Page 310 of 400 FirstFirst ... 210260300308309310311312320360 ... LastLast
Results 3,091 to 3,100 of 3999

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #3091
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    12
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    this is it thanks

    Spoiler

    Last edited by nightstah; 01-10-2013 at 01:05 PM.

  2. #3092
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Wow.... hexadecimal --- really? Did you read the guide on how to perform a correct SysCheck? Retry, and then the abomination above will be removed --- whew!

  3. #3093
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,150
    Thanks
    965
    Thanked 1,108 Times in 874 Posts
    Taggarts, your check is a little outdated. That could be what's causing your problem.

  4. #3094
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by SNES_Master View Post
    Taggarts, your check is a little outdated. That could be what's causing your problem.
    How can you tell with that wall of text you edited in there??

  5. #3095
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5

  6. #3096
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,150
    Thanks
    965
    Thanked 1,108 Times in 874 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator

    How can you tell with that wall of text you edited in there??
    My damn iPhone for some reason didn't want to copy it right but I did see it correctly when I copied it...*sigh* this really just isn't my week

    I sure am earning that noob button one of the mods made my avatar lol



    ^I'll have to be stealing that image^ lol

  7. 1 User Says Thank You SNES_Master For This Useful Post


  8. #3097
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5

  9. #3098
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by taggarts View Post
    this is it thanks

    Spoiler

    Your Homebrew channel is running off of Ios 61 when it should be ios 58 and your cios's are out dated as well.
    Lets Re-install your homebrew channel by doing the following...
    1. Download this file, Hackmii Installer.
    2.Extract it and put it in your apps folder on the Sd Card.
    3.Go to The Homebrew Channel and Run the Hackmii Installer.
    4.Install the Homebrew Channel....This will over write the old one.
    5.Exit the Hackmii installer after your done and your all set.

    After updating your HBC, go here to update your Cios's to D2x v8.Link->D2x Cios Installation Guide.

    Also install this cios as well..Cios 223[37+38]

  10. #3099
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Jax:

    The above-mentioned user has two threads spanning the same issue, SNES and others are also helping him here, lol.

  11. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post

    Jax

  12. #3100
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank You Jizzle for your reply; I am trying to run backups from an external hard drive which works fine on my friend's Wii v. 4.3u; I am getting the following error when trying to run USB Loader:

    Reloading into IOS 236
    Starting up
    Initializing controllers
    Initialize USB (wake up)
    reloading IOS 249 ...-2
    IOS 249 failed, reloading IOS 222...0
    Initialize SD Card
    Load ehc module
    deinit sd card
    init wbfs...-1
    you have issues with a slow disc or difficult disc
    Reloading 222...0
    Initialize sd card
    deinit sd card
    init wbfs...

    then it goes into like a half green screen with stripes, the loading screen comes on and says "waiting on your slow usb device" and reboots to the wii menu in 20 secs.

    I also tried using a 16gb thumb drive and I get the same errors.

    thanks.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •