Page 269 of 401 FirstFirst ... 169219259267268269270271279319369 ... LastLast
Results 2,681 to 2,690 of 4009

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #2681
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by orihime15
    Thank you very much Jax.
    clicked on the "thread", nothing comes out. It says invalid thread. So ill install d2xv9.
    I just checked the link and it's working.

  2. #2682
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    9
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    everytime i click the "thread" on your message, this appears: "Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator".

    Anyways, i installed d2x v9 beta. it made COD black ops, MW reflex and MW3 work. But i could not still go online in blackops and MW3 as it require me to use the wii shop or something. All was working well, until i noticed that everytime i use the USB loader, it require me to unplug and plug it again as it was not detected. Also, it hangs a lot when i'm browsing games. And when i select other games, which uses IOS 249, either it would hang, work or it would turn into an error.

    So i installed cIOS d2x v8 again from 245 to 249. And it worked well again. USB loader, other games that uses 249 or 248 IOS, COD black ops and MW3 worked flawlessly with 250. But with MW reflex, it hangs again when i connect to the internet. 251 still gives the dark error.

    I think you really can't have it all.
    Any help would be appreciated.

    Thank you Jax for all your help up until now.

    The Wii is King!

  3. #2683
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello, I just need to see if my syscheck is ok..i've been having problems with usbloader gx going back to the wii system menu after i choose my game off my usb hdd and when try to run my backup gamecube games it says it needs to copy to the sd card. Other than that if anyone can check to see if there is anything else i should fix other than i stated, i'd greatly appreciate it. thank you so much in advance.

    Spoiler


  4. #2684
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problems with USB Loader GX, WiiFlow etc

    I softmodded my wii and everything was fine, USB loader GX was working nicely, then my son accidentally performed a system update...

    So I followed Maufrogs guide and re-did everything including changing to 4.1e. now none of the USB loaders are working. When I load they all tend to go to a screen headed 'Exception (DSI) occurred'

    Please can you help - here is the system check I ran

    Spoiler



    Hope I've attached that right - thanks for any help you can offer!

  5. #2685
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by orihime15 View Post
    everytime i click the "thread" on your message, this appears: "Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator".

    Anyways, i installed d2x v9 beta. it made COD black ops, MW reflex and MW3 work. But i could not still go online in blackops and MW3 as it require me to use the wii shop or something. All was working well, until i noticed that everytime i use the USB loader, it require me to unplug and plug it again as it was not detected. Also, it hangs a lot when i'm browsing games. And when i select other games, which uses IOS 249, either it would hang, work or it would turn into an error.

    So i installed cIOS d2x v8 again from 245 to 249. And it worked well again. USB loader, other games that uses 249 or 248 IOS, COD black ops and MW3 worked flawlessly with 250. But with MW reflex, it hangs again when i connect to the internet. 251 still gives the dark error.

    I think you really can't have it all.
    Any help would be appreciated.

    Thank you Jax for all your help up until now.

    The Wii is King!
    Go to Ultimate List Troublesome Games Their Solutions, If it still errors out manually Google it.

    Quote Originally Posted by unknownflip View Post
    Hello, I just need to see if my syscheck is ok..i've been having problems with usbloader gx going back to the wii system menu after i choose my game off my usb hdd and when try to run my backup gamecube games it says it needs to copy to the sd card. Other than that if anyone can check to see if there is anything else i should fix other than i stated, i'd greatly appreciate it. thank you so much in advance.

    Spoiler

    Your system check is fine.

    Try and delete the Config file from your sd card that is for the Usb loader gx.
    As for the dios mios issue, make sure your usb loader gx is updated as well.

    Quote Originally Posted by djlatics View Post
    I softmodded my wii and everything was fine, USB loader GX was working nicely, then my son accidentally performed a system update...

    So I followed Maufrogs guide and re-did everything including changing to 4.1e. now none of the USB loaders are working. When I load they all tend to go to a screen headed 'Exception (DSI) occurred'

    Please can you help - here is the system check I ran

    Spoiler



    Hope I've attached that right - thanks for any help you can offer!
    Your system check is also fine.
    Seeing how you ran through the guide again, you should have installed the app pack from that guide that includes the Loaders...If you didn't put the app pack on the sd card go and do that, this should solve your problem.
    You could also try a flash drive as well , so it lets us know that it's not the HDD or is the HDD.
    If it is the HDD re-format it, to see if that fixes the problems.
    Last edited by Jax; 10-22-2012 at 04:52 AM. Reason: Merged Posts.

  6. #2686
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi guys. I am a newb in the wii hacking community. I used ModMii to softmod my wii. Some games are running flawlessly but others not so much. I was able to run these troublesome games by using a different back up. One game however I am having a big problem with is Just Dance 4. I have used 3 different back ups for it and they all get a black screen with "reading disc..." when I run them. t runs OK on the first few boots but then all of a sudden, it just happens and I cannot play it. Here is my syscheck:

    Spoiler


  7. #2687
    New Member KnucKleHead's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    16
    Thanks
    53
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Hi all.

    I try not to bother you people here and sorry for any information overkill, but I wouldnt mind if someone could take a look
    at my sysCheck below and see what might be screwed up.

    Spoiler



    Ony asking in case something wrong in the spoiler above is cause for problems in the spoiler below.

    Spoiler


    thanks in advance for your time and trouble

    regards,

    knucks

  8. #2688
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by KnucKleHead View Post
    Hi all.

    I try not to bother you people here and sorry for any information overkill, but I wouldnt mind if someone could take a look
    at my sysCheck below and see what might be screwed up.

    Spoiler



    Ony asking in case something wrong in the spoiler above is cause for problems in the spoiler below.

    Spoiler


    thanks in advance for your time and trouble

    regards,

    knucks
    I see nothing wrong with your system check.
    Everything seems to be in order.

    I know when I run system check it will freeze up if I have my HDD's attached, as for why wiimod is doing it to you ...I haven't a clue.
    Also try re-installing D2x V8 wads, you have the beta installed and it may not work right.

    Quote Originally Posted by badgerkins View Post
    Hi guys. I am a newb in the wii hacking community. I used ModMii to softmod my wii. Some games are running flawlessly but others not so much. I was able to run these troublesome games by using a different back up. One game however I am having a big problem with is Just Dance 4. I have used 3 different back ups for it and they all get a black screen with "reading disc..." when I run them. t runs OK on the first few boots but then all of a sudden, it just happens and I cannot play it. Here is my syscheck:

    Spoiler

    Everything looks good with the system check.
    Try running through the troublesome games guide to see if others have had that problem & if they found a solution.
    Last edited by Jax; 10-22-2012 at 11:59 AM. Reason: Merged Posts.

  9. #2689
    New Member KnucKleHead's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    16
    Thanks
    53
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by jax View Post
    I see nothing wrong with your system check.
    Everything seems to be in order.

    Spoiler


    I know when I run system check it will freeze up if I have my HDD's attached, as for why wiimod is doing it to you ...I haven't a clue.
    Also try re-installing D2x V8 wads, you have the beta installed and it may not work right..
    Jax, thanks for taking a look m8. actually the problem i had with WiiMod was when i ran the IOScheck utility there, not syscheck as for the D2x wads, i had previously been running D2x _v8 and just updated to v9 beta when i saw it listed because i was having the same results, in fact the previous sysCheck to the one you viewed had only the change from D2x_v8 to v9beta.

    anyhow. thanks for taking a peek, as far as the game problems, i will take that to the appropriate forum (or just say screw those ones hehe).

    cheers,
    kh
    Last edited by KnucKleHead; 10-22-2012 at 12:37 PM.

  10. #2690
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I need some help with my wii. It was playing backups fine up until I tried to get the console to play NBA 2K12. The console wouldn't read the game (it's original) on the disk channel or neogamma. I did the IOSUpdate from the Softmod Any Wii tutorial, and it started reading NBA 2K12, but stopped reading Black Ops (it's original.) After that, I installed a bunch of packs that I found that helped other people. I then started the tutorial from scratch, and now the console wont boot either of the two games. I get unreconized disc in the disk channel and DVD error (03023a00) in neogamma.

    Here is my system check:

    Spoiler

    Last edited by kill_seth; 10-22-2012 at 07:13 PM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •