Page 265 of 401 FirstFirst ... 165215255263264265266267275315365 ... LastLast
Results 2,641 to 2,650 of 4009

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #2641
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Looks good Rammstein874. I don't see any issues that need addressed.
    HaHa Really? I though i would have had to update something...I am having problems with USBloader...but i will post that in a different thread Thanks for letting me know!

  2. #2642
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,654
    Thanks
    3,217
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Quote Originally Posted by Rammstein874 View Post
    HaHa Really? I though i would have had to update something...I am having problems with USBloader...but i will post that in a different thread Thanks for letting me know!
    Update your usb loader , if you haven't already.

    If you already updated your usb loader, then try Re-installing your cios's.link->D2x Cios Installation

  3. #2643
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by jax View Post
    Update your usb loader , if you haven't already.

    If you already updated your usb loader, then try Re-installing your cios's.link->D2x Cios Installation
    I have updated my loader..but i will try the re-installing the cios.

    Thanks

  4. 1 User Says Thank You Rammstein874 For This Useful Post

    Jax

  5. #2644
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    25
    Thanks
    10
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Have some freezing problems with my USB HDD. Just seeing if i have things installed right.

    Spoiler


  6. #2645
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Below are my syscheck results.
    I've not turned my wii on for a couple of months, but turned it on yesterday only to find when I try to load a game via the USB drive via USB loader, it freezes when trying to load any game. I'm loading using 248
    It's been a long while since I Hacked my wii, so can't remember any of the terms or software/tutorials I used. It's been working fine...please help, the kids are driving me mad for the dancing games ;-) (Hope I've done the spoiler thing correct)

    Spoiler


  7. #2646
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Omaha, NE
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I'm having an issue all of a sudden with loading backups from USB. Some games load just fine. Others lock up at certain parts of the game, or won't fully load anymore. For example, none of the Lego games will load the initial menu (though I do get the safety warning and the message to plug in a nunchuck).

    I followed the "Softmod Any Wii" guide.

    Loading originals from original discs still work, and some backups seem to be working fine. Any advice?

    Spoiler

    Last edited by enderandrew; 10-14-2012 at 08:21 PM.

  8. 1 User Says Thank You enderandrew For This Useful Post


  9. #2647
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    USB Not Reading

    My wii got modded again and now it don't want to read my usb hard drive anymore, It worked before but my little brother updated my system. So i already tried it on my computer and it reads it and also it reads on my buddy's wii so it's not the hard drive and we both suppose to have the same mod i think. Can some please help me and tell me which files i'm missing for my usb hard drive not to read and possibly how to install them, Thanks

    Spoiler


  10. 1 User Says Thank You wuzup916 For This Useful Post


  11. #2648
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,654
    Thanks
    3,217
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Quote Originally Posted by enderandrew View Post
    I'm having an issue all of a sudden with loading backups from USB. Some games load just fine. Others lock up at certain parts of the game, or won't fully load anymore. For example, none of the Lego games will load the initial menu (though I do get the safety warning and the message to plug in a nunchuck).

    I followed the "Softmod Any Wii" guide.

    Loading originals from original discs still work, and some backups seem to be working fine. Any advice?

    Spoiler

    Try the other loaders to see if it's just that one loader giving you problems.
    Try Changing the cios it's using to load those games.
    Look here also...Blacksreens & Freezes Causes & Solutions.
    If that don't work , re-rip those games.

    Quote Originally Posted by Wuzup916
    USB Not Reading

    My wii got modded again and now it don't want to read my usb hard drive anymore, It worked before but my little brother updated my system. So i already tried it on my computer and it reads it and also it reads on my buddy's wii so it's not the hard drive and we both suppose to have the same mod i think. Can some please help me and tell me which files i'm missing for my usb hard drive not to read and possibly how to install them, Thanks

    Spoiler

    Re-install your Cios..D2x Cios Installation Guide.
    Go here and get Cios 223[37+38] and install it.

  12. 2 Users Say Thank You to Jax For This Useful Post


  13. #2649
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I first installed that Cios 223, from the source you told me and that didn't work then i did the whole guide and followed every step like it told me but that didn't work either any more suggestions? here's a updated sysCheck.. I do have a nand back up of that first syscheck if that helps you out..

    Edit- I should have said this before, if reads fine from a burnt disc but it seems like the usb on the wii won't recognize the hard drive, it's not the hard drive that worked before, i also tried a couple flash usb's but same result. Also it is in the correct usb port when i plug it in.

    Spoiler

    Last edited by wuzup916; 10-15-2012 at 02:45 PM.

  14. #2650
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Omaha, NE
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by jax View Post
    Try the other loaders to see if it's just that one loader giving you problems.
    Try Changing the cios it's using to load those games.
    Look here also...Blacksreens & Freezes Causes & Solutions.
    If that don't work , re-rip those games.
    I tried USB Loader GX, Configurable USB Loader and WiiFlow.

    I fear the HDD might be going bad since some load fine, some don't load, and I get lock-ups when loading new levels/areas with some games.

    I will delete two broken games, re-rip them and see if that helps. Did my System Check look good otherwise?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •