Page 261 of 395 FirstFirst ... 161211251259260261262263271311361 ... LastLast
Results 2,601 to 2,610 of 3944

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #2601
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    @Eharden24,Your system check is perfect.
    Bc/Mios will not cause the freezing issue your having.
    Since you tested your HDD and it shows no bad sector's or any problem's , I would re-rip those games.

    Quote Originally Posted by Kirbyz
    For some time I haven't been able to load any game with the ios248/249/250. The only way I have to load games from my usb hdd is via 222/223-mload.

    When I try to load the other IOS I get the IOS Reload blocked and it freezes there.

    I'm trying to play the new 20th anniversary Kirby game. It loads with the 222/223 and I can see the history but when trying to play an actual game the wii reboots.

    Spoiler

    Try replacing your Cios's.Link->D2x Cios Installation.

    Quote Originally Posted by ??????? ????????? View Post
    whatever i trying to install ,my controller freezing .any button dosn`t responde ??
    Yeah, we are going to need more info and please post a system check.

    Quote Originally Posted by Nextneus
    i shut it down and im still having issues
    hdd used to work fine and when i run it through a self test the hard drive is still good i can still watch movies off of the hdd on the wii with no issues.
    what could the issue be by the way the hd im using is a seagate desktop 1tb partitioned for games and movies
    black wii 4.3 soft-modded Indiana hack
    Try deleting the CFG File from your Loader it will be in the Usbloader_gx/UsbLoader/Wiiflow folder in the apps folder, then restart the Loader.
    Same goes for the rest of the loaders.
    Quote Originally Posted by MrBones1978
    fritz wii

    Hi all. So i have a softmodded wii that used to play games off an external usb hdd. Now it won't see the drive. Strange too that if i try to use usbloadergx once i launch the loader it brings up the background of the menu but not the usbloadergx menu itself. Any help would be appreciated.

    Spoiler

    Update your cios's.Link->D2x Cios Installation.
    Last edited by Jax; 09-24-2012 at 06:21 AM. Reason: Merged Posts.

  2. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  3. #2602
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    hello so heres my problem...i believe i got everything installed fine thanks to Mauifrog's guide (big ups btw) i am able to load and play games just fine using configurable usb. the problem is this: when im HBC, or any of the other custom channels the wii mote icon is flipped upside down and the controls are mirrored...if i move the remote down it goes up...if i move it left, it goes right. i thought id put up my system check and see if someone could take a look or maybe have any sort of solution for me. should i just reinstall again or what? how would i reinstall...just do all of mauifrog's guide again?

    i mean i can use the remote and after some training i got better at it...but its pretty difficult and disorienting to try to use the thing backwards. it would be nice if i cold have the remote functioning properly. Thanks a lot in advance

    Spoiler


  4. #2603
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by adnans0324 View Post
    hello so heres my problem...i believe i got everything installed fine thanks to Mauifrog's guide (big ups btw) i am able to load and play games just fine using configurable usb. the problem is this: when im HBC, or any of the other custom channels the wii mote icon is flipped upside down and the controls are mirrored...if i move the remote down it goes up...if i move it left, it goes right. i thought id put up my system check and see if someone could take a look or maybe have any sort of solution for me. should i just reinstall again or what? how would i reinstall...just do all of mauifrog's guide again?

    i mean i can use the remote and after some training i got better at it...but its pretty difficult and disorienting to try to use the thing backwards. it would be nice if i cold have the remote functioning properly. Thanks a lot in advance

    Spoiler

    Your system check is perfect.
    Try Hitting the remote with your hand, it's known to get it working again.Link->Source
    Also make sure that you are not getting interference from sunlight, mirror's or anything reflective.
    Last edited by Jax; 09-24-2012 at 01:12 PM.

  5. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  6. #2604
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by jax View Post
    Your system check is perfect.
    Try Hitting the remote with your hand, it's known to get it working again.Link->Source
    Also make sure that you are not getting interference from sunlight, mirror's or anything reflective.
    hi Jax thanks for the quick response....unfortunately this just isnt doing it. does it have anything to do with wiimote position when i turn those apps on? i noticed that anytime i start up HBC or usb configurable, the wiimote turns off then back on again...does it have to do with that? its so weird because it starts upright and working fine and literally as soon as i go to one of those channels, the thing flips!

  7. #2605
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    No , when you go in to any apps the wiimote blinks out and then reconnects.
    I use my wiimote from 15 feet and better and , yes I do have to get closer ...but it works just like that.
    Could be something more going on.

    This is the first time I've heard of this , to be honest with you.
    Try a different Sensor bar or wiimote.
    Does the second player wiimote work right?

  8. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  9. #2606
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, I followed a failtube link and then had some issues, didn't know what to do then tried a Wii format. Tried to update got a 32004 error, got that "fixed" with another failtube video (davexxx, don't remember the numbers). Bannerbombed and followed the format any Wii guide on this forum. Currently everything seems to be working except I cannot get my 16GB PNY attache to work (I bought it because it was in the compatible list). I formatted the USB using the fat32 guide here on this forum. Still not sure whats wrong but it is not recognizing the USB*. I have reformatted the USB 3 times now and after Jax responded to my introduction message on this board I tried to reformat 'the USB' again and now am hoping the Guru's can help me finish off this B-Day present and get it working.

    I didn't have the USB in the Wii when I did the syscheck, I hope that wasn't necessary. If it is Let me know but for now this is the first one w/o the USB in the back (Port 0? the one closest to the edge of the Wii is where I have been putting it if it makes ANY difference).

    Spoiler




    Thanks in advance for your help,
    Kim

    *Edited because I said disk and meant USB
    ' ' Edited because I didn't clarify reformatting the USB vs say doing another wii forma
    Last edited by Kimberly Magnuson; 09-24-2012 at 02:54 PM. Reason: Clarification

  10. #2607
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by Kimberly Magnuson View Post
    Hi, I followed a failtube link and then had some issues, didn't know what to do then tried a Wii format. Tried to update got a 32004 error, got that "fixed" with another failtube video (davexxx, don't remember the numbers). Bannerbombed and followed the format any Wii guide on this forum. Currently everything seems to be working except I cannot get my 16GB PNY attache to work (I bought it because it was in the compatible list). I formatted the USB using the fat32 guide here on this forum. Still not sure whats wrong but it is not recognizing the disk. I have reformatted the USB 3 times now and after Jax responded to my introduction message on this board I tried to reformat again and now am hoping the Guru's can help me finish off this B-Day present and get it working.

    I didn't have the USB in the Wii when I did the syscheck, I hope that wasn't necessary. If it is Let me know but for now this is the first one w/o the USB in the back (Port 0? the one closest to the edge of the Wii is where I have been putting it if it makes ANY difference).

    Spoiler




    Thanks in advance for your help,
    Kim
    Your system check is perfect.
    Make sure the Thumb drive is formatted as primary and active.
    Happy Birthday!!

  11. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  12. #2608
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by jax View Post
    No , when you go in to any apps the wiimote blinks out and then reconnects.
    I use my wiimote from 15 feet and better and , yes I do have to get closer ...but it works just like that.
    Could be something more going on.

    This is the first time I've heard of this , to be honest with you.
    Try a different Sensor bar or wiimote.
    Does the second player wiimote work right?

    thats a good idea...i actually do not have a 2nd wiimote but i can get one from a friend and check it out. ill let you know how it turns out. Thanks again dude you are so awesome. 1000 karma points to you good sir.

  13. 1 User Says Thank You adnans0324 For This Useful Post

    Jax

  14. #2609
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jax View Post
    @Eharden24,Your system check is perfect.
    Bc/Mios will not cause the freezing issue your having.
    Since you tested your HDD and it shows no bad sector's or any problem's , I would re-rip those games.
    Thanks sir for your help. Hate to say this but the games worked fine prior to the update (still banging my head for doing this ).
    I will try to re-rip and then if I am failing will move to the system freezes guide.

    This happened after D2X so guess my issue is around this area. Will keep researching.


    Thanks

  15. #2610
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by eharden24 View Post
    Thanks sir for your help. Hate to say this but the games worked fine prior to the update (still banging my head for doing this ).
    I will try to re-rip and then if I am failing will move to the system freezes guide.

    This happened after D2X so guess my issue is around this area. Will keep researching.


    Thanks
    This is frustrating, if that don't work ...lets try installing the >>D2x V7 wad Pack<<.
    Take those and put them into your wad folder on the root of the Sd Card.
    Now go to wad manager and select ios236 to install those wads.(Repeat Until All Wads Are Installed.)
    Or use Wiimod/or MMM to install those wads as a batch.
    To install as a batch.... open WiiMod/MMM and go down to Ios reload and select ios236.
    Now go down to wad manager.
    Now press 1 to select all wads and press A to install.

  16. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •